Pere Joan Pons demana “la màxima mobilització” per poder “derogar la Llei Montoro” i tirar endavant “lleis de progrés com la d’eutanàsia”

El candidat al Congrés dels Diputats ha participat, juntament amb la candidata al Govern, Francina Armengol, en l’acte de presentació de Miquel Cabot com a candidat a la batlia de Marratxí, al quan han fet costat més de 200 persones

El candidat al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, i la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, han fet costat avui a Miquel Cabot en la presentació de la seva candidatura a l’Ajuntament de Marratxí.

A l’acte hi han assistit més de 200 persones, davant les quals Pere Joan Pons s’ha compromès a “derogar la llei Montoro” i tirar endavant “altres lleis de progrés com la d’eutanàsia”. Dues fites que només seran possibles “amb la màxima mobilització el 28 d’abril per tal d’aconseguir una majoria parlamentària àmplia”, ha recordat el candidat.

Així mateix, Pons ha recordat que aquests quatre anys, amb Armengol al capdavant del Govern, s’ha “deixat enrere la comunitat encesa” que va deixar el PP de José Ramón Bauzá i Biel Company, “per donar lloc a unes illes amb pau social i educativa i que creixen econòmicament amb millors salaris”.

Respecte del que resta de campanya, el diputat i candidat a revalidar l’escó, ha demanat “propostes” a les altres formacions polítiques, i no només “soflames, crits i insults”, i ha recordat que el 28 d’abril i el 26 de maig “encaram les eleccions més importants de la nostra vida, perquè marcaran un abans i un després, ja que triam entre un model de progrés i un de retrocés”.

A l’acte també hi ha assistit la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, qui ha demanat “el vot de la il·lusió i l’esperança” per complir el “somni” de poder “construir una societat en la qual no sobri ningú i tots siguem més feliços”.

En aquest sentit, Armengol ha recordat que “estam davant unes eleccions clau, amb les quals podem enllaçar vuit anys de govern a les Illes Balears i quatre a Espanya” perquè “volem viure a una societat que aposti per la cultura, l’educació, la sanitat, els drets i les llibertats”, ha dit alhora que ha insistit en el fet que “els socialistes hem gestionat els diners molt bé, perquè tot i no tenim més diners, sí teníem clares les nostres prioritats, que ens han fet posar les persones en el centre de les polítiques”.

Per la seva banda, el candidat a la batlia de Marratxí, Miquel Cabot, ha posat en valor la feina feta aquests anys a l’equip de govern de l’Ajuntament de Marratxí, fent incís en com els socialistes “hem estat el motor” del consistori, i tot amb una “política de proximitat i diàleg”.

Miquel Cabot ha insistit també en el fet que “el 26 de maig és important que hi hagi socialistes també en el Govern i en el Consell”, entre d’altres motius, “perquè enguany hem rebut més de 4 milions d’euros en subvencions, pels 2 de la passada legislatura”.

En aquest sentit, el candidat socialista també ha comparat “l’immobilisme de la passada legislatura” i l’obertura d’aquesta “obrint les portes de l’ajuntament a tothom per escoltar la gent”.

Pel que fa al futur, Cabot ha posat un símil amb una de les seves grans passions: l’educació. “La dreta em recorda als missatges dels mestres antics de “castigat de genolls i de cara a la paret”, parlant constantment d’un 155 permanent, de llevar drets a les dones i de poder dur armes, mentre que els socialistes volem una escola inclusiva, on hi capiguem tots”.

“Estam plens de raons per votar el partit socialista”, ha dit Cabot, qui ha posat d’exemple inversions que faran possible que, entre d’altres coses, es Pla de na Tesa tengui el primer centre de dia i també amb actuacions encaminades a revitalitzar la cultura i que acollirà l’antiga fàbrica de PepsiCo, que l’empresa ha cedit al municipi.

Comments are closed