El Partit Socialista es compromet a “consolidar el dret a l’habitatge” com ja es va fer amb “la sanitat, l’educació o la dependència”

Els candidats al Congrés i al Senat per Mallorca, Pere Joan Pons i Susanna Moll, i el candidat a la batlia de Palma, Jose Hila, han visitat el lloc en què es construirà una nova promoció d’habitatge social al barri d’es Molinar, a Palma

El candidat al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha visitat avui dematí el lloc en què es construirà una nova promoció d’habitatges públics al barri d’es Molinar, a Palma, on ha destacat que l’habitatge serà “una de les nostres prioritats i un dels drets a consolidar, tal com duu Pedro Sánchez en el seu programa electoral” per 28 d’abril.

“Tenim el ferm compromís d’ampliar aquestes polítiques si Pedro Sánchez continua essent president del Govern d’Espanya a partir del 28 d’abril. Aquesta és la prioritat dels socialistes, com vàrem demostrar a la Conferència Política del PSIB-PSOE”, ha exposat Pons.

Un compromís, ha explicat el diputat, que ell mateix ja ha complert aquesta legislatura  “aprovant un decret llei per ampliar les mesures per promocionar l’habitatge social, limitar el lloguer vacacional i protegir l’inquilí, i amb el vot en contra del PP en la seva tònica habitual d’estar en contra de l’habitatge social”.

El candidat al Congrés s’ha referit també a la tasca feta aquesta legislatura pel govern de Francina Armengol, destacant fites com la Llei d’Habitatge i el Pla d’Habitatge, amb mesures per incrementar el parc públic d’habitatge a les Balears, amb inversions de fins a 50 milions d’euros que faran possible la construcció de més de 500 habitatges públics a l’arxipèlag.

En aquest sentit, Pons ha destacat com, una vegada més, les Illes Balears “som un exemple de les polítiques que després s’apliquen a Espanya”, tal com va posar de relleu Pedro Sánchez durant la seva intervenció dimecres a l’acte central de campanya del PSIB-PSOE per a les eleccions generals.

A la visita d’avui dematí també han acudit la candidata al Senat per Mallorca, Susanna Moll, i el candidat a la batlia de Palma, José Hila, qui ha destacat que “ara mateix, l’habitatge és la prioritat número u per a mí”.

Respecte d’això, Hila ha volgut emfasitzar el seu compromís per fer de l’habitatge “un nou pilar de l’estat del benestar”, com ja varen fer els socialistes “amb la sanitat, l’educació i la llei de dependència”, ha asseverat el candidat a l’Ajuntament de Palma. “Construirem habitatge públic de totes les maneres possibles, perquè la pròxima legislatura puguem posar a l’abast de la ciutadania habitatge públic a preu assequible”, ha conclòs Hila.

Comments are closed