L’acte central de campanya del PSIB-PSOE arriba a prop de 800.000 persones a través de la xarxa social Twitter

En total, 330 usuaris i usuàries de la xarxa social Twitter han publicat 1.149 tuits en els seus respectius comptes, un contingut que ha arribat a mostrar-se, potencialment, més de 3.000.000 vegades

El míting de Pedro Sánchez d’ahir, 17 d’abril, al Palau de Congressos de Palma, acte central de la campanya dels socialistes per a les eleccions generals del 28 d’abril, ha generat una àmplia repercussió a les xarxes socials, ja que només a Twitter el contingut generat fins a les 10 hores d’avui, 18 d’abril, ha arribat a una audiència potencial de 797.000 persones, cosa que posa de relleu l’expectativa i l’interès que ha produït l’esdeveniment.

Pel que fa al contingut generat, s’han publicat un total de 1.149 tuits per part de 330 usuaris i usuàries de la xarxa social de microblogging. Un contingut que s’ha mostrat, potencialment, més de 3.010.049 de vegades en els murs dels usuaris i usuàries.

El moment de l’acte que ha generat més interès ha estat a les 19.30 hores, amb 138 tuits publicats. Coincideix, precisament, amb l’instant en què el candidat socialista al Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, acompanyat per la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, el candidat al Congrés, Pere Joan Pons, i el candidat a la batlia de Palma, José Hila, han aparegut entre el públic que ha abarrotat el Palau de Congressos de Palma.

Dades relatives a Twitter

S’ha de tenir en compte que aquestes dades només fan referència a la xarxa social Twitter i que s’han extret a les 10 hores d’avui, 18 d’abril. Així mateix, no s’ha tengut en compte en aquest càlcul la difusió que s’ha fet en les darreres 24 hores també a través d’altres xarxes socials, com Instagram, Facebook i Youtube, on es va retransmetre l’acte en directe a través del canal de PSOE.

En el següent enllaç es poden consultar alguns dels continguts publicats als perfils de Twitter relacionats amb el PSIB-PSOE: https://walls.io/psibpsoe

Comments are closed