Pere Joan Pons: “Som els únics que garantim la sostenibilitat de les pensions”

El candidat al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha refermat el compromís del Partit Socialista perquè “la gent gran que és pensionista pugui viure dignament i amb qualitat de vida fins al final”

Els socialistes han visitat avui dematí els mercats de sa Cabana, a Marratxí, i de Sineu, on han pogut compartir moments i converses amb la gent gran dels dos municipis. Ha estat durant la visita al mercat de Sineu que el candidat socialista al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha refermat el compromís del partit amb la gent gran, recordant que “som els únics que garantim la sostenibilitat de les pensions”.

“A nosaltres sí ens preocupa que la gent gran que és pensionista pugui viure dignament i amb qualitat de vida fins al final”, ha destacat Pons, alhora que ha recordat que “només els socialistes tenim clar que pensions, sanitat i educació són els tres grans pilars” en què descansa la nostra societat.

Pons també ha insistit en un missatge clar: “mentre els altres partits parlen de davallar les pensions, nosaltres som els únics que garantim l’estabilitat del país i la sostenibilitat de les pensions”.

És per això que el candidat socialista ha volgut posar de relleu les mesures ja aplicades a les Illes Balears per millorar la vida de la gent gran, i que el govern de Pedro Sánchez ha començat a implantar durant els darrers 10 mesos i que continuarà impulsant després dels comicis dels 28 d’abril. Unes polítiques enfocades al benestar dels nostres majors i de les quals “ja s’han beneficiat gairebé 10 milions de persones”, ha asseverat Pons.

Respecte de les mesures aplicades, el candidat al Congrés ha explicat que durant aquests 10 mesos “hem augmentat fins a un 3% les pensions, incloses les de viudetat, i les hem actualitzades conforme al cost de la vida”.

Pel que fa a les propostes de cara a les eleccions generals, Pons ha destacat que “com ja s’ha fet a les Illes Balears”, els socialistes es comprometen a “eliminar els copagaments, garantir una sanitat universal i apostam per un tractament integral per als majors”.

Comments are closed