Pere Joan Pons: “La líder del PP balear demostra, una vegada més, que no mira pels interessos de les Balears votant en contra de la Llei estatal de l’Habitatge”

El diputat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha valorat en roda de premsa l’aprovació de la Llei estatal de l’Habitatge

El diputat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha valorat positivament en roda de premsa l’aprovació de la Llei estatal de l’Habitatge al Congrés. Pons ha explicat que “aquesta Llei d’Habitatge és molt bona per a les Illes Balears. La líder del PP balear ha demostrat, una vegada més, que no mira pels interessos de les Balears votant en contra de la Llei estatal de l’Habitatge”.

Pons ha afegit que “aquesta Llei respon a una demanda dels darrers anys. Permetrà limitar el preu de lloguer de les zones tensades. Es tracta d’un acord importantíssim d’enorme transcendència que tendrà un impacte real per ciutadans i ciutadanes de les Balears”.

D’altra banda, Pons també ha comentat que la Llei estatal d’Habitatge també protegeix el parc públic d’habitatge social, una de les prioritats dels governs socialistes. Pons ha afegit que “l’exemple més recent el trobam amb la recent adquisició de Son Busquets, que permetrà la creació de 830 habitatges públics”.

Finalment, Pons ha fet incís que “aquesta Llei permet garantir un habitatge digne per a tota la ciutadania. Són mesures que ajudaran a la ciutadania de les Balears. No s’entén que el PP i, especialment la líder del PP balear, hagi votat en contra d’aquesta Llei”.

Comments are closed