Francina Armengol remarca al programa Espejo Público d’Antena 3 que “Balears és el líder econòmic de tot el país i continua millorant els drets i les condiciones laborals dels treballadors”

La secretària general del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, ha posat en valor la nova llei d’habitatge aprovada al Congrés dels Diputats per la majoria de la cambra

La secretària general del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha destacat que “Balears és el líder econòmic indiscutible de tot el país i continua millorant els drets i les condicions laborals dels treballadors i treballadores”. Ho ha fet al programa “Espejo Público” d’Antena 3 TV en una entrevista amb Susanna Griso.

Armengol ha posat de manifest que “a les Illes Balears duim 16 mesos de màxims històrics d’ocupació”. A més a més, ha afegit Francina Armengol que “hem allargat la temporada turístic i hem aprofitat l’avinentesa del turisme per apostar per altres sectors productius”.

La secretària general del PSIB-PSOE també ha remarcat que “a Balears fa 8 anys que milloram les condicions laborals de tots els sectors, fent nous convenis i desenvolupant nous drets”. També, ha remarcat Armengol “tornant al conjunt de la ciutadania, tots els drets que el PP havia llevat quan va governar”.

LLEI D’HABITATGE 

Durant l’entrevista, Francina Armengol, també ha fet menció a la importància que té l’aprovació de la llei d’habitatge estatal ahir al Congrés dels Diputats amb el suport majoritari de la cambra. Sobre aquesta qüestió, la secretària general del PSIB-PSOE ha destacat que “és una molt bona notícia que es garantitzi un dret de ciutadania i que no sigui un bé d’especulació com ha estat fins ara”. I ha fet especial menció “a què és un instrument molt important per seguir potenciant l’habitatge públic a Balears perquè servirà per complementar totes les accions que s’estan duent a terme a Balears gràcies a la llei d’habitatge autonòmica”.

Armengol ha recordat que “ els i les socialistes fem política d’una manera diferent i des de que governam a Balears s’ha augmentat un 73% el parc públic d’habitatge i ajuntaments socialistes, com el de Calvià, està construint habitatge públic amb els seus propis recursos”.

Finalment, la secretària general del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, ha destacat que a les Illes Balears, ha diferència d’altres comunitats autònomes “aquí estam avalant el 20% de les hipoteques, estam construint ampliant el parc públic d’habitatge, i hem aconseguit els terrenys de Son Busquets per seguir fent més habitatge que mai”.

Comments are closed