El PSIB-PSOE garantirà als treballadors públics “una bossa de 80 hores” per a una “conciliació real i efectiva” la pròxima legislatura

Mercedes Garrido, secretària de Política Autonòmica del PSIB-PSOE també ha anunciat que en els pròxims 4 anys “el Partit Socialista aprovarà un complement per a les famílies monoparentals, representades per les dones, amb un permís retribuït de 10 setmanes”

El PSIB-PSOE ha anunciat que en la pròxima legislatura garantirà als treballadors públics “una bossa de 80 hores” per a una conciliació real i efectiu la pròxima legislatura. Aquest anunci l’ha fet, Mercedes Garrido, secretària de política autonòmica del PSIB-PSOE en una reunió mantinguda amb els sindicats UGT i CCOO.

Per a Mercedes Garrido “tant els sindicats majoritaris com el Partit Socialista compartim els mateixos objectius que són posar els treballadors i treballadores de les Balears en el centre de l’acció política i fer-ho de manera efectiva”. I ha afegit que “a més els socialistes, la pròxima legislatura, garantirem un permís retribuït de 10 setmanes per a les famílies monoparentals”.

“Per al PSIB-PSOE el compromís amb els treballadors i treballadores públiques és molt clar i ho hem demostrat des del primer dia perquè des del 2015 ens hem dedicat a recuperar els drets retallats per el PP i a crear-ne de nous”, ha afegit Garrido.

La secretària de Política Institucional, Mercedes Garrido, també ha remarcat que “en la pròxima legislatura la modificació de la llei de funció pública serà una prioritat perquè hem de ser l’avantguarda de tot el país i poder captar nou talent i joventut per a l’administració pública”.

Miguel Ángel Romero, secretari general d’UGT de Serveis Públics, ha destacat que “hem vengut d’un passat desastrós protagonitzat pel PP però, que amb PP s’ha produït una recuperació de drets per part del Govern de les Illes Balears presidit per Francina Armengol”,

Per acabar, per la seva part, Pep Ginard, secretari general de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO ha destacat que “les polítiques d’esquerra beneficien al progrés de la ciutadania i això és una garantia de l’estat de benestar”.

Comments are closed