Pere Joan Pons, nou representant socialista a la Conferència sobre el Futur d’Europa

El diputat del PSIB-PSOE al Congrés, també, ha celebrat “la unitat europea enfront de la major crisi sanitària mundial”, a més de destacar el bon camí cap a la recuperació econòmica que està fent Espanya

El diputat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, ha estat triat per la Comissió Mixta per a la Unió Europa, de la qual és el portaveu, representant de les Corts Generals en la Conferència del Futur d’Europa. Així, la Conferència sobre el Futur d’Europa comptarà amb dos socialistes de les Illes: l’eurodiputada del PSIB-PSOE, Alícia Homs, i el diputat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons.

En la mateixa línia, Pons ha explicat que “és una satisfacció poder substituir a l’actual portaveu del Grup Parlamentari Socialista al Congrés, Héctor Gómez, com a membre elegit a les Corts Generals per representar als socialistes a la Conferència del Futur d’Europa conjuntament amb els membres del Partit Nacionalista Basc, el Partit Popular i Unides Podem”.

Cal recordar que la Conferència sobre el Futur d’Europa és un procés participatiu en el qual fins a la primavera de 2022, tots els ciutadans del continent podran fer arribar les seves propostes per canviar l’Europa actual a millor.

Pons reclama a la Comissió Mixta de la Unió Europea unitat d’acció per a transformar Espanya

El diputat del PSIB-PSOE al Congrés i portaveu dels socialistes a la Comissió Mixta de la Unió Europea, Pere Joan Pons, ha reclamat unitat d’acció per a transformar Espanya. Així, el socialista ha celebrat “el bon camí” de l’Estat espanyol quan a la recuperació econòmica, després d’escoltar la vicepresidenta primera i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño.

Pons ha celebrat la unitat europea enfront de la major crisi sanitària mundial en un segle, “hem optat per mantenir-nos units perquè totes les parts d’Europa gaudissin de les mateixes possibilitats d’accedir a vacunes contra la COVID-19 i salvar vides”, ha subratllat.

Pons ha destacat la unitat amb els fons Next Generation EU i amb el Pacte Verd Europeu enfront de la crisi econòmica mundial més profunda de les últimes dècades. “Ho hem fet junts com a Comissió, com a Parlament, com 27 Estats membres i com una sola Europa, per tant, ens podem sentir orgullosos d’això”, ha incidit el socialista.

Finalment, Pons ha ressaltat “la major xarxa de protecció social a nivell dels 27 que ens permetrà que a final del 2022 la UE tingui indicadors econòmics de la prepandèmia”. A més a més, ha aprofitat la seva intervenció per fer una crida als partits de l’oposició que “qui negui que avui estam en un camí de recuperació és que viu en un altre planeta”.

Comments are closed