Pere Joan Pons serà el portaveu del Grup Parlamentari Socialista a la Comissió Mixta de la Unió Europea al Congrés i Pau Morlà, el de Funció Pública

La diputada Sofía Hernanz serà membre de la comissió Constitucional i de la del Reglament

El Congrés dels Diputats ha aprovat avui la posada en marxa de les distintes comissions, de les quals també en formaran part els diputats socialistes de les Illes Balears.

En concret, Pere Joan Pons serà el portaveu del Grup Parlamentari Socialista de la Comissió Mixta de la Unió Europea, continuant una tasca iniciada el 2018 des d’aquesta mateixa responsabilitat per desenvolupar l’agenda europeista dels socialistes.

A més a més, el diputat socialista també formarà part de la Comissió d’Assumptes Exteriors, de la d’Economia i Empresa i de la de Cooperació al Desenvolupament.

Pons compta amb una àmplia experiència en l’àmbit europeu, ja que va ser candidat del PSIB-PSOE a les eleccions europees del 2014, va fer un màster en Dret Internacional, Europeu i Humanitari a la Facultat Jean Monnet de París i té un diploma en Dret Internacional Humanitari pel Comitè Internacional de la Creu Roja, a més d’haver ocupat distintes responsabilitats al diari El País, a la Fundació Droit International 90 a París, a l’organització Metge Sense Fronteres i a la televisió europea EuroNews.

El diputat socialista per Mallorca també és membre suplent de la Diputació Permanent.

D’altra banda, el diputat Pau Morlà ha estat elegit portaveu del Grup Parlamentari Socialista de Funció Pública a la Comissió de Política Territorial i Funció Pública, a més de formar part de les comissions d’Educació i Formació Professional, d’Indústria, Comerç i Turisme i Reglament.

Morlà ha estat professor de llengua catalana a l’IES Biel Martí de Ferreries i també ha estat batle d’Alaior de 2004 a 2011, per la qual cosa és un perfecte coneixedor del sector públic.

Pel que fa a la diputada socialista Sofía Hernanz, continuarà amb la seva tasca com a secretària primera de la Mesa del Congrés i com a membre de la Diputació Permanent, a més de formar part també de la Comissió Constitucional i de la Comissió del Reglament.

Comments are closed