Pere Joan Pons tornarà a encapçalar la llista del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats amb l’objectiu de “ser la primera força política al país i a les illes”

 Cosme Bonet i Susanna Moll repetiran com a candidats al Senat per Mallorca, Patricia Abascal per Eivissa i Formentera i Carme Garcia per Menorca

Una delegació del PSIB-PSOE ha participat aquest matí al Comité Federal del PSOE, màxim òrgan de decisió entre congressos, per analitzar la situació política actual i preparar la formació de cara a les eleccions generals del 10 de novembre.

Durant la trobada, el diputat socialista al Congrés, Pere Joan Pons, ha confirmat que tornarà a encapçalar la llista dels socialistes de Balears a la cambra baixa, assegurant que “sortim a guanyar les eleccions i tornar a ser la primera força política, com ja ho vam ser a les anteriors cites electorals, per continuar fent polítiques progressistes i donar major estabilitat al Govern d’Espanya”.

Així mateix, Pons també ha confirmat que repetiran els candidats i candidates al Senat, amb Cosme Bonet i Susanna Moll per Mallorca, Patricia Abascal per Eivissa i Formentera i Carme Garcia per Menorca. Les llistes completes a les Corts Generals seran aprovades aquest dilluns per la Comissió de Llistes federal.

El candidat socialista ha avançat que “el pròxim 10 de novembre ens presentarem amb propostes en positiu, basades en les 370 mesures de Pedro Sánchez pactades amb la societat civil del país, sense atacar a ningú i tenint clar que ens jugam avançar o retrocedir”.

A més a més, Pons ha insistit en què encara aquesta etapa pre electoral “ple d’il·lusió, amb força i amb ganes d’afrontar els reptes que tenim per endavant, que, tal com ha explicat Pedro Sánchez, són la transició ecològica, la creació d’ocupació, el futur de les pensions, o el desafiament territorial”.

Pons ha afegit que “aquesta cita electoral, que no ha estat provocada pel Partit Socialista, ens ha de servir per mobilitzar a tot l’electorat progressista, perquè volem governar per fer polítiques progressistes i per tenir un Govern més estable, cohesionat i que ens permeti els reptes de futur que tenim com a illes i com a país”.

A més de Pons, també han assistit al Comité Federal el secretari general dels Socialistes d’Eivissa, Vicent Torres, la diputada Sofía Hernanz, la secretària de Política Autonòmica del PSIB-PSOE, María José Camps, el secretari de Salut, Toni Pareja, i la portaveu del Grup Parlamentari Socialista al Parlament, Sílvia Cano, tots ells membres del màxim òrgan de decisió entre congressos.

Comments are closed