Pons: “Demanam la concentració del vot en el Partit Socialista perquè som l’única opció de progrés amb un full de ruta clar”

Els candidats al Congrés i el Senat han participat a Lloseta en un acte amb més de 150 militants i simpatitzants socialistes de la comarca d’es Raiguer

El candidat al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, i els candidats al Senat per Mallorca, Cosme Bonet i Susanna Moll, han participat en un dinar amb més de 150 militants i simpatitzants a Lloseta, on han insistit en el missatge de la mobilització i el vot útil just quan manquen set dies per a les eleccions del 10 de novembre, uns comicis “més crucials que els del 28 d’abril”, segons ha expressat Pons.

El cap de llista al Congrés ha recordat la necessitat de “concentrar el vot en el Partit Socialista”, ja que és “l’única opció de progrés que té un full de ruta clar per a Espanya”.

En aquest sentit, Pons ha destacat que “o s’aposta pel Partit Socialista amb un vot que permeti seguir avançant o ens trobarem a Espanya amb el mateix que està succeint a Andalusia, Madrid o Múrcia, que és un clar retrocés”, en referència als governs de la dreta en pacte amb l’extrema dreta.

En el mateix sentit s’ha expressat el candidat al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, qui ha recordat que només són dues les opcions de govern a Espanya: o Pedro Sánchez o Pablo Casado, de qui ha dit que “necessitarà el vot de la ultradreta per governar, cosa que no podem permetre que passi”.

Per evitar que això passi i també per permetre un govern progressista fort i estable a Espanya, la candidata al Senat, Susanna Moll, ha demanat “omplir les urnes de vots socialistes”.

A l’acte també hi ha assistit la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui ha asseverat que “el 10 de novembre ens jugam molt més que el 28 d’abril i el 26 de maig”, precisament perquè “ja sabem què suposa que la ultradreta entri en les institucions”.

Així mateix, ha apel·lat al vot útil per aconseguir, com més aviat millor, un govern socialista a Espanya per continuar, entre altres, “amb les polítiques de benestar i lluita contra el canvi climàtic”, però també “per assegurar que ens arribi el finançament que ens pertoca”.

“Això només ho pot garantir un govern presidit per Pedro Sánchez, per això és important que tothom ho tengui clar i ningú no quedi a casa el dia 10 de novembre”, ha conclòs Cladera.

L’acte l’ha presentat el secretari general dels Socialistes de Lloseta i batle del municipi, Xema Muñoz, qui també ha animat a tots els assistents a anar a votar massivament el 10 de novembre.

Comments are closed