Silvia Cano: “Els pressuposts de Balears per a l’any 2023 despleguen el major escut social de la història a favor de les classes mitjanes i treballadores”

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista ha criticat a Marga Prohens i el Partit Popular perquè “és incompatible voler governar les Illes Balears i a la vegada boicotejar els millors pressuposts de la història de Balears”

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha valorat molt positivament els pressuposts generals de la comunitat per a l’any 2023 que avui han estat registrats al Parlament de les Illes Balears, començant així la seva tramitació parlamentària. Cano ha afirmat que “els pressuposts per a Balears per a l’any 2023 despleguen el major escut social de la història a favor de les classes mitjanes i treballadores d’aquesta terra”.

Cano ha retret al Partit Popular de Balears, i a la seva líder Marga Prohens que “és incompatible voler governar les Illes Balears i a la vegada boicotejar els millors pressuposts de la història de les Balears”. En aquests comptes públics per al 2023 ha dit Silvia Cano que “podem veure com les partides socials han crescut en un 77% respecte als darrers comptes que va presentar el Partit Popular al 2015 i, per tant, hi ha un clar abordatge des de l’esquerra per fer possible les necessitats que té la ciutadania d’aquestes illes”.

“Els pressuposts per a l’any 2023 que són d’un total de 7.133 M€ aposten clarament per la millora dels serveis públics i per protegir millor a la gent en un context de pujada de la inflació a causa de la guerra de Putin” ha expressat la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista.

Cano també ha valorat d’aquest pressupost que “són transformadors i aposten clarament per un canvi de model productiu, per polítiques en sostenibilitat i estan treballats des del rigor, la solvència, la seriositat, i tenint present sempre les previsions econòmiques perquè enguany serem la comunitat autònoma que més creix”.

Valoració sobre les xifres d’atur del mes d’octubre

Per acabar, la portaveu adjunta del Grup Parlamentari socialista, ha posat en valor les xifres d’atur que s’han conegut d’aquest mes d’octubre i ha dit que “acabarem l’any essent la comunitat autònoma que més creix i les dades ens diuen que hi ha més gent que mai fent feina a Balears amb dotze mesos consecutius de rècord en ocupació”.

Comments are closed