Eva Granados: “El model de Francina Armengol és el model de futur. Té molt clar el que necessita la ciutadania de les Illes Balears i ho demostra amb fets”

La portaveu del Grup Socialista al Senat, Eva Granados, ha participat en diferents reunions amb Francina Armengol, Catalina Cladera i José Hila a Palma i demà visitarà Eivissa per reunir-se amb sindicats, entitats sociosanitàries i la Federació Socialista d’Eivissa

La portaveu del Grup Socialista al Senat, Eva Granados, visita aquests dies Palma i Eivissa per reunir-se amb diferents representants com Francina Armengol, Catalina Cladera o José Hila. Granados ha visitat aquest horabaixa el centre cívic de Nuredduna acompanyada de José Hila, Cosme Bonet, Susanna Moll, Antònia Sastre, entre d’altres.

Granados ha posat en valor la tasca de Francina Armengol com a presidenta del govern balear: “és una presidenta que té un model de futur i que té molt clar el que necessita la ciutadania de les Illes Balears, i ho demostra amb fets, no tan sols amb paraules, per exemple, aprovant el pressupost més alt en la història de la comunitat”.

La portaveu del Grup Socialista al Senat ha destacat que “Palma és un exemple del model socialista de ciutat, un exemple de mobilitat i sostenibilitat amb eixos cívics com Noredduna. Els i les socialistes apostem per la humanització de les ciutats”.

Per la seva banda, el secretari general de l’Agrupació Socialista de Palma i batle de la ciutat, José Hila, ha comentat que “estam molt contents que Eva Granados visiti la nostra ciutat i conegui la nostra realitat. Apostam per un model de ciutat sostenible i de futur amb projectes com l’eix cívic de Nuredduna o el tramvia”.

La portaveu del Grup Socialista al Senat, Eva Granados, ha començat la seva visita a Palma reunint-se amb la secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del govern balear, Francina Armengol. Posteriorment, s’ha trobat amb el president del Parlament de les Illes Balears, Vicenç Thomàs i la portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa. A continuació, s’ha vist amb la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca i presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

L’horabaixa ha visitat el centre cívic de Nuredduna acompanyada de José Hila, Cosme Bonet, Susanna Moll, Antònia Sastre, entre d’altres. Després, s’ha desplaçat a la Universitat de les Illes Balears per trobar-se amb estudiants universitaris. En aquesta visita l’ha acompanyada el secretari general de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears, Ares Fernández.

Demà dijous, Eva Granados visitarà Eivissa i es reunirà amb representants d’UGT i CCOO. Posteriorment, visitarà representants d’entitats sociosanitàries. Finalitzarà la seva visita amb una reunió amb la Comissió Executiva de la Federació Socialista d’Eivissa.

Comments are closed