Armengol, Cladera i Garrido defensen que el PSIB-PSOE “és el partit que més s’assembla a la societat de les Illes i que millor pot representar els seus interessos”

Les secretàries generals del PSIB-PSOE i de la Federació Socialista de Mallorca, Francina Armengol i Mercedes Garrido, i la secretària general electa de la FSM, Catalina Cladera, participen en una trobada precongressual amb militants de la Part Forana

La secretaria general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, durant l’acte celebrat avui a Ariany amb la militància de la Part Forana de Mallorca, ha agraït als més de 200 assistents el suport i la implicació demostrada durant aquests mesos de pandèmia i, dins el marc dels Congressos del PSIB-PSOE i dels Socialistes de Mallorca, ha fet una crida a la participació “perquè amb les vostres idees i aportacions definirem el nostre futur”.

“Tenim un projecte sòlid, un partit unit i les persones i el talent per continuar fent avançar aquestes illes i per seguir impulsant les majors transformacions de la nostra història, com sempre hem fet els socialistes”, ha expressat, Armengol, realçant que “el PSIB-PSOE és el partit que més s’assembla a la societat de les Illes i que millor pot representar els seus interessos”.

Armengol també ha insistit que “és fonamental que centrem tots els esforços a generar més i millors solucions per una societat més justa, ètica, igualitària, sostenible, social, culta, innovadora i integradora; valors que ens defineixen i que hem impulsat des del nostre partit amb tots els militants que posau l’energia i les idees a cada gran avanç d’aquesta societat”.

La socialista, així mateix, ha manifestat que “units farem avançar aquest partit i el farem créixer encara més. La unitat és la que fa que el nostre partit sigui un partit fort: la unitat i el projecte, perquè això és el que ens diferencia de la resta: nosaltres sabem què volem, tenim un projecte”.

En aquest sentit, la secretària general del PSIB-PSOE ha destacat un full de ruta clar per continuar fent feina per a l’interès general i “reforçar els serveis públics que generen equitat, avançar cap a unes illes sostenibles, modernes, diversificades, amb ocupació de qualitat i oportunitats per a autònoms i empresaris, unes illes cultes i innovadores, que continuen obrint camí en drets, en igualtat, en benestar”.

Per la seva part, Catalina Cladera, Secretària General electa de la Federació Socialista de Mallorca ha reafirmat la unitat, la força i la solvència del partit. “Som la força política que ha encapçalat les transformacions socials més importants d’aquest país, la que compta amb la major implantació territorial a les Illes i la que, sense dubte, pot seguir canviant la història de Mallorca”.

Cladera ha insistit en la importància de “reforçar els valors del socialisme a cada racó de l’illa i consolidar el nostre projecte de futur des de la base, amb orgull i il·lusió, perquè cada militant compta i amb la força de tots i totes governarem una tercera legislatura a les Illes, a Mallorca i a cada ajuntament”.

Així mateix, ha fet una crida als militants “per no conformar-nos i no relaxar-nos”. “Tot i que els socialistes hem fet i feim avançar la nostra societat en drets i llibertats, amb polítiques valentes i havent demostrat les nostres capacitats gestionant una crisi sense precedents, hem de continuar explicant el nostre projecte, valors i propostes per abordar els reptes de futur, com l’emergència climàtica, l’habitatge o les polítiques feministes amb les quals arribarem a la igualtat real”.

Mercedes Garrido, Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, ha manifestat que “aquest partit, unit, és imparable” i que per això “tenim l’immens repte d’incrementar el suport rebut el 2019 i articular noves majories des del suport majoritari de la nostra ciutadania”.

Garrido ha emfasitzat que “on hi ha un socialista, hi ha una persona que se’n fa càrrec de la vida dels altres” i ha recordat a tota la militància que “els valors socialistes són els de la majoria que aposta per una societat més justa i per una comunitat que empari aquells que ho passen pitjor”.

“Si feim una breu ullada als darrers quaranta anys, veurem que els socialistes sempre hem estat una força imprescindible, sempre hem exercit el lideratge de l’alternativa a la dreta, que fins fa poc temps semblava hegemònica”, ha recordat Garrido, alhora que ha afirmat que “en democràcia, els canvis duen la nostra signatura, i sempre que aquesta terra ha avançat ha estat gràcies a la feina dels nostres representants”.

Per finalitzar, Garrido ha encoratjat la militància a afrontar els congressos del partit que se celebraran en les pròximes setmanes “de la manera que ho feim els socialistes: amb unitat, amb generositat, amb sentit comú i pensant només en com enfortir més encara el nostre projecte”.

Comments are closed