El PSIB-PSOE referma l’aposta per la mobilitat sostenible i el transport públic col·lectiu amb el compromís d’ampliar el tren a Alcúdia i Campos

Francina Armengol ha defensat a Artà que el tren de Llevant serà una realitat la pròxima legislatura gràcies a l’empenta dels socialistes de la comarca del Llevant

El PSIB-PSOE ha refermat aquest cap de setmana l’aposta per la mobilitat sostenible i el transport públic col·lectiu en dos actes, en els quals ha fet públic el seu compromís d’ampliar la xarxa ferroviària a Mallorca amb l’ampliació del tramvia de Palma fins a Calvià i del tren fins a Alcúdia i es Migjorn de Mallorca. 

Es tracta d’un compromís que ha fet públic la Secretària General del PSIB-PSOE i presidenta del Govern, Francina Armengol, i que se suma als projectes que ja estan en marxa, del trambadia de Palma i a Son Espases, el tramvia al Parc Bit i el tren de Llevant.

“Volem seguir servir la gent i transformant la realitat a millor”, ha remarcat Armengol en l’acte de presentació de Manolo Galán com a candidat a la reelecció de la batlia d’Artà. “Per això feim política”, ha dit. 

Armengol també ha recordat que el projecte del tren de Llevant ja és una realitat gràcies a la reivindicació històrica i insistència dels socialistes de la comarca del Llevant. “La reivindicació del tren de Llevant té nom i llinatges socialistes: si no hagués estat pels batles i batlesses i per les agrupacions socialistes de Llevant el projecte no hauria tirat endavant”.

La socialista també ha destacat que “sabem cap a on volem anar com a Comunitat autònoma i això és el que ens jugam el 28 de maig”. Per contra, ha criticat que la dreta “només compta enrere per poder tenir poder, però ningú els ha sentit dir què volen fer”. En aquest sentit, Armengol ha recordat que a Artà, el PP va retornar els doblers per no fer el tren. “L’alternativa no existeix, no tenen projecte, només volen ocupar una cadira”.

Presentació de Manolo Galán com a candidat la reelecció a Artà

La Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, i de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Caldera, han acompanyat Manolo Galán, batle d’Artà, en el seu acte de presentació com a candidat a revalidar la batlia del municipi.

Armengol ha dit “admirar” a Manolo Galán, perquè “és una de les persones que millor m’aconsella i una de les forces del partit socialista; ell ha fet possible que Artà sigui un poble mirall de Mallorca i també de les Illes Balears, una enveja per a tothom”.

Així, la socialista ha expressat que “el futur s’escriu amb persones com Manolo Galán, perquè és una persona que sap governar, i saber governar no és una cosa fàcil”.

Per la seva banda, Cladera ha elogiat la bona feina de Galán al capdavant del consistori els darrers sis anys, especialment en aquesta legislatura “plena de moments complicats”. “En Manolo Galán és un gran candidat, ha estat i és un gran batle, i ho continuarà fent”, ha realçat Cladera, alhora que ha emfasitzat “com és de bona persona en Manolo, una cosa importantíssima en política”.

La també presidenta del consell de Mallorca ha destacat també que els socialistes faran possible la pròxima legislatura “la reivindicació històrica de l’arribada del tren a Artà”, la qual cosa serà realitat “gràcies a la bona feina del Govern de les Illes Balears, amb Francina Armengol al capdavant”.

Finament, Galán ha demanat la confiança dels artanencs i artanenques el pròxim 28 de maig perquè “tenc moltes ganes de continuar fent feina per al poble, tenim projecte i des de fa anys Artà té clar que vol, però sobretot què no vol”.

 “He decidit seguir lluitant per la nostra terra, el nostre patrimoni i la nostra cultura, que és el que ens identifica”, ha exclamat Galán, qui ha asseverat també que en “aquest 2023, tots els batles de Llevant serem socialistes”.

Comments are closed