Armengol: “Sant Antoni de Portmany necessita Antonio Lorenzo d’alcalde per tirar endavant els projectes que requereix el municipi”

La socialista ha acompanyat Antonio Lorenzo en l’acte de presentació de la seva candidatura a l’alcaldia de Sant Antoni de Portmany, en el qual han participat més de tres-centes persones

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha acompanyat Antonio Lorenzo en l’acte de presentació com a candidat a l’alcaldia de Sant Antoni de Portmany, de qui ha dit que “és l’alcalde que necessita el municipi per posar en marxa els projectes que requereixen els ciutadans”.

De fet, Armengol ha iniciat la seva intervenció lamentant la diferència de gestió al capdavant del municipi en les dues darreres legislatures. “En els vuit anys que duc de presidenta, he hagut de treballar amb dos ajuntaments molt diferents: amb un govern socialista encapçalat per Pep Cires i gent sòlida que tenia molt clar què necessitava Sant Antoni i, després, amb un govern del PP que no ha telefonat al Govern per posar en marxa ni un sol projecte, sinó que només s’ha dedicat als negocis i contractacions entre els seus”.

En aquest sentit, la socialista ha demanat tot el suport per a Lorenzo el pròxim 28 de maig, per “poder fer realitat un Sant Antoni diferent, que posi en marxa el Pla Estratègic, que millori la badia de Portmany, que faci polítiques d’habitatge públic i que ens ajudi a reconvertir el municipi, especialment les zones turístiques madures”.

“Antonio és una persona valenta i que afronta els problemes, i estaré encantada que me dugui molta feina amb tots els projectes que em presentarà per transformar la vida de la gent a millor”, ha dit Armengol.

Per la seva banda, el candidat socialista a la presidència del Consell Insular, Josep Marí Ribas, ‘Agustinet’, que també ha intervingut a l’acte, ha manifestat el seu convenciment que “les polítiques de canvi, que tant necessitava Sant Antoni i que vàrem obrir el 2015 amb l’alcalde Pep ‘Cires’, tornaran a partir del 28 de maig amb l’equip d’Antonio Lorenzo”.

‘Agustinet’ ha dit que “amb Antonio com a alcalde, ajuntament i Consell Insular treballarem junts per abordar actuacions que són urgents i que al Partit Popular no l’interessen mica”. S’ha referit, concretament, a la recuperació ambiental de la badia de Portmany i al desenvolupament del Pla estratègic de Sant Antoni, que “amb el Partit Popular ha quedat dins d’un calaix”.

Finalment, el candidat a l’alcaldia, Antonio Lorenzo, davant les més de tres-centes persones que li han fet costat en el seu acte de presentació, ha dit que “el nostre model de societat és un municipi on hi càpiga tothom” i també ha remarcat que els socialistes “som on hem de ser: fent front a la dreta i a la ultradreta”.

Lorenzo també ha presentat les persones que l’acompanyarà en la candidatura socialista, de les quals ha dit que “demostren una gran valentia i un compromís gegant amb Sant Antoni”.

“El projecte per construir un futur diferent per a Sant Antoni se’l senten tan seu com jo mateix i estan cansats, igual que jo, de tot allò que no funciona”, ha conclòs el també secretari general dels socialistes portmanyins, motiu pel qual ha dit que lluitarà perquè a partir del 28 de maig hi hagi un govern socialista encapçalat per ell mateix al consistori i que permeti seguir transformant a millor la vida al municipi.

Comments are closed