Santos Cerdán: “Ens posam al capdavant de les grans transformacions que necessita el país i que beneficiaran especialment Balears i Eivissa”

El secretari de Coordinació Territorial del PSOE, Santos Cerdán, ha obert el 4 Congrés de la Federació Socialista d’Eivissa assegurant que per conformar el Govern de Coalició “hem tengut un gran mirall que és Balears”

La Federació Socialista d’Eivissa celebra avui el seu quart congrés, que ha d’elegir a la nova direcció de la formació i el projecte polític per als pròxims anys. Una trobada que s’ha obert amb la intervenció del secretari de Coordinació Territorial del PSOE, Santos Cerdán, qui ha defensat que “els socialistes ens posam al capdavant de les grans transformacions que necessita aquest país i que beneficiaran especialment a Balears i a Eivissa”.

En concret, el dirigent socialista ha fet especial èmfasi a mesures contemplades en el programa progressista del Govern de Coalició, com és la limitació dels preus del lloguer o l’aposta per a construir més habitatge públic, però també a tot allò que el Govern de Pedro Sánchez ha impulsat en només 15 dies d’Executiu, com l’augment de les pensions, la pujada del salari per als funcionaris o l’increment del salari mínim interprofessional fins als 950 euros.

Unes mesures amb les quals Cerdán planteja “plantar cara a les dretes, les quals s’inventen problemes com el Pin Parental per tapar les polítiques que estam impulsant des del primer moment des del nou Govern d’Espanya”.

Un nou Executiu de coalició el qual, segons ha explicat el secretari de Coordinació Territorial del PSOE, “s’ha forjat amb un mirall que han estat les Illes Balears, on teniu una gran experiència en aquest sentit des de fa més de vint anys”.

En aquest sentit, ha avançat que “amb aquest nou Govern farem el mateix que feis a les illes: feina per millorar la vida dels ciutadans i les ciutadanes, amb més igualtat, millors condicions de feina, lluitant contra el canvi climàtic, amb més oportunitats”.

Finalment, Cerdán ha conclòs que “comença una legislatura decisiva en la qual necessitam la força de tots els i les socialistes per explicar tot allò que feim i combatre el bloqueig continu i les mentides de la dreta”.

El Congrés de la Federació Socialista d’Eivissa es celebra durant tot el matí al Recinte Firal d’Eivissa, presidit per Sofía Hernanz, i comptarà amb la cloenda del nou secretari general dels Socialistes d’Eivissa, Josep Marí Ribas, i de la secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.

Durant tota la jornada acompanya per expressar el suport del PSIB-PSOE a la federació insular en la celebració del seu quart Congrés la secretària d’Organització, Silvana González, i també una delegació de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears.

Comments are closed