Sílvia Cano: “Aprovarem uns bons pressuposts que garantiran estabilitat i demostraran que tenim un Govern que millora la vida de la ciutadania”

El Parlament aprovarà previsiblement els pressuposts per al 2020 aquesta setmana, amb els quals “serem una de les primeres comunitats autònomes que els tornen a aprovar en temps i forma”

El Parlament de les Illes Balears aprovarà previsiblement aquesta setmana els pressuposts de la comunitat autònoma per al 2020, un fet que la portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Sílvia Cano, ha valorat molt positivament, ja que “serem una de les primeres comunitats que els aproven en temps i forma, tot i la situació política estatal amb un Govern d’Espanya en funcions”.

Cano ha recordat que són els pressuposts més socials de la història, amb els quals “7 de cada 10 euros aniran destinats a polítiques socials, habitatge i ocupació”, mentre que a la vegada són uns comptes “fets des del màxim rigor i prudència econòmica i adaptats al context actual”.

A més a més, per a la portaveu del Grup Parlamentari Socialista, són uns pressuposts “bons per a la ciutadania de Balears que ens permetran complir amb els Acords de Bellver”.

La portaveu socialista s’ha mostrat conscient que “no són els pressuposts que hauria fet el PP de la mà de l’extrema dreta, perquè mentre nosaltres situam a les persones al centre de les nostres polítiques, ells hi situen a la tisora”.

De fet, Cano ha criticat que, si atenem a les esmenes fetes per Company als pressuposts, “el projecte del PP és la morositat, perquè proposen no pagar el deute, abaixar els ingressos i augmentar la despesa social, tres receptes que són incompatibles, tal com els ha dit l’AIREF a les comunitats autònomes on ells governen”.

A això, Cano ha afegit que “el projecte que presenta el PP és irrealitzable, amb esmenes fantasma que no podran pagar i que ens deixarien unes illes en blanc i negre de la mà de l’extrema dreta”.

Contra això, la portaveu parlamentària socialista ha celebrat que “aprovarem uns bons pressuposts que aportaran l’estabilitat que necessita la nostra comunitat autònoma i amb els quals demostram una vegada més que tenim un Govern fort, estable i que millora la vida de la ciutadania”.

Amb els plenaris prevists per aquesta setmana per aprovar els pressuposts per al 2020, s’acaba l’any parlamentari, el qual ha estat “molt profitós per al Grup Parlamentari Socialista, amb un grup de diputats ampliat gràcies al suport de la ciutadania, fent possible un segon govern de progrés consecutiu per primera vegada i donant lloc als Acords de Bellver”.

Comments are closed