Sílvia Cano: “El millor que li pot passar a aquesta terra és que Francina Armengol sigui presidenta quatre anys més”

La portaveu parlamentària del PSIB-PSOE ha remarcat en la seva intervenció durant el debat d’investidura que és el moment de “consolidar el projecte de canvi i transformació social engegat el 2015”

La portaveu socialista en el Parlament de les Illes Balears, Sílvia Cano, ha destacat en la seva intervenció durant el torn de rèplica dels grups parlamentaris al discurs de la candidata a la presidència que “el millor que li pot passar a aquesta terra és que Francina Armengol sigui presidenta quatre anys més”. D’aquesta manera, ha ressaltat Cano, “es podrà consolidar el projecte de canvi i transformació social engegat el 2015”.

Cano ha fet èmfasi en “l’aval de les urnes” i el “missatge que ens varen enviar els ciutadans i ciutadanes el passat 26 de maig” perquè el Partit Socialista “lideri les polítiques i el futur de la Comunitat Autònoma”. Un lideratge, ha dit Cano, que des del grup socialista prendran “amb humilitat, generositat i determinació”.

La portaveu socialista, així mateix, ha fet constar en la seva intervenció que s’ha traçat un projecte de govern “des de la capacitat d’entesa amb les forces d’esquerra” i ha demanat als diferents grups que se sumin a aquest projecte “per tal de fer d’aquestes illes unes illes més pròsperes i justes”.

En la seva intervenció, Cano també ha repassat els sis eixos estratègics d’un programa de govern “ambiciós, sòlid i solvent, que conjuga creixement i benestar i que aposta per nous drets de ciutadania i planteja la mobilitat o l’accés a l’habitatge com a les qüestions més essencials de la legislatura.

Unes polítiques, ha insistit Cano, que “milloraran la vida de les persones, situant-les en el centre de l’acció política” alhora que “miraran de cara els principals problemes dels ciutadans i ciutadanes, convertint-se en prioritats de legislatura”.

Respecte de la figura de Francina Armengol, Cano ha destacat que la presidenta en funcions i candidata a la reelecció “ha fet història”, en referència a convertir-se el 2015 en la primera dona presidenta del Govern de les Illes Balears. Una fita, ha ressaltat Cano, que es repetirà avui i que permetrà “trencar un altre sostre, com el d’una única legislatura progressista”.

Comments are closed