Susanna Moll: “A la dreta li convé que no parlem dels problemes reals de la gent”

Pere Joan Pons ha insistit en la importància de mobilitzar-se al màxim el 10 de novembre perquè “l’abstenció és el discurs de la dreta i l’extrema dreta és l’única alternativa a un govern presidit per Pedro Sánchez”

Els candidats del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats i al Senat per Mallorca, Pere Joan Pons i Susanna Moll, participaren anit en l’assemblea de l’Agrupació Socialista d’Andratx per compartir impressions de cara al 10 de novembre i explicar el projecte socialista “per resoldre els problemes reals de la gent”, tal com va exposar la candidata Susanna Moll.

Moll s’ha referit en aquests termes a qüestions de transcendència com la crisi energètica, la igualtat real entre homes i dones, l’accés a un habitatge digne, la pujada del salari mínim i de les pensions o la reparació de la memòria històrica, temes que “a la dreta li convé que no en parlem perquè nosaltres sí que els resolem”.

En aquest sentit, Moll ha demanat als participants la màxima mobilització el 10 de novembre i que surtin a votar amb la mateixa “il·lusió i responsabilitat” que el 28 d’abril i el 26 de maig, perquè “els motius encara són vigents”.

Per la seva banda, el candidat al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha insistit en la necessitat de “combatre l’abstenció” perquè és, precisament, “el discurs que més interessa a la dreta”.

Pons ha recordat, així mateix, com la participació massiva en els comicis d’abril i maig possibilitaren que el Partit Socialista sigui la primera força política en vots i en escons, i ha apel·lat a mobilitzar de nou “aquella il·lusió tremenda” per poder així “millorar les pensions, l’ocupació, lluitar contra el canvi climàtic i fer-nos més visibles a Europa”. “És això o l’alternativa de l’extrema dreta”, ha recordat Pons.

A l’assemblea també ha assistit la diputada i portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Sílvia Cano, qui ha asseverat que són els i les socialistes “els únics que parlam dels problemes de la gent” i ha animat a anar a votar el 10 de novembre “perquè en només 10 mesos, i sense tenir-ho fàcil, Pedro Sánchez va fer més per la gent que els 7 anys de govern de la dreta, en què ens van sotmetre a retallades i laminació de drets socials i oportunitats”.

Comments are closed