Cosme Bonet adverteix que “per aconseguir una majoria progressista que formi govern a Espanya necessitam una victòria clara del PSOE el 10N”

La precampanya dels Socialistes de Mallorca continua visitant tots els indrets de l’illa, anit amb un sopar amb militants i simpatitzants de Ses Salines, Campos i Santanyí

Els Socialistes de Mallorca continuen la seva precampanya electoral per al 10 de novembre visitant totes les agrupacions i comarques de l’illa. Aquest passat vespre ha estat el torn de Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi, Campos i Santanyí, on el candidat al Senat, Cosme Bonet, ha defensat que “per aconseguir una majoria progressista que formi govern a Espanya el primer que necessitam és una clara victòria del PSOE el 10N”.

El candidat socialista ha reivindicat la importància “de votar pels mateixos motius que l’electorat progressista va votar el 28A, que és vèncer al PP i a l’extrema dreta per impulsar un govern de progrés que haurà de passar per una victòria clara del Partit Socialista a les urnes”.

Bonet ha explicat davant la militància socialista dels tres municipis que “Espanya afronta grans reptes, des del punt de vista social, territorial o econòmic, que només es poden afrontar des d’un tarannà dialogant i progressista, que només té el PSOE”.

De fet, el candidat socialista ha remarcat el fet que el Partit Socialista “ha estat el que ha impulsat les grans transformacions i modernitzacions del nostre país, i novament, amb l’exhumació de Franco, demostram qui està amb la legalitat i la democràcia i qui no, fent una passa democràtica necessària 40 anys després de la dictadura”.

Finalment, Bonet ha animat a tothom a mobilitzar-se el 10 de novembre, tal com ha fet la regidora socialista de Ses Salines, Antònia Garcias, qui ha convidat a les agrupacions de la comarca a deixar-se la pell i a fer tota la feina possible per aconseguir que Pedro Sánchez pugui ser investit president del Govern d’Espanya.

A la trobada també ha assistit per expressar tot el seu suport a la feina de les agrupacions socialistes la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido.

Comments are closed