Maroto: “Tenim el projecte, les idees i els equips; ara només ens falta omplir les urnes de vots”

La ministra d’Indústria ha participat en un acte a Alcúdia amb els candidats al Congrés i el Senat en el qual han assistit més de cent militants i simpatitzants

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha participat en un acte a Alcúdia amb els candidats del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats i el Senat en el qual ha demanat als més d’un centenar de militants i simpatitzants que el 10 de novembre surtin a votar, perquè els socialistes “tenim el projecte, les idees i els equips i ara només ens falta omplir les urnes de vots”.

Maroto ha començat la seva intervenció reivindicant la feina feta pel govern d’Espanya i el Govern de les Illes Balears, juntament amb la resta d’administracions i agents empresarials i socials implicats, per donar sortida a la crisi provocada per la caiguda del turoperador Thomas Cook.

“Hem estat devora dels que més ho necessiten”, ha destacat la ministra, qui ha afegit que “mentre nosaltres treballam de la mà de tota aquesta gent, altres opten per no fer res”.

En aquest sentit, Maroto ha recordat “els 15 mesos de política útil” d’ençà de la moció de censura i ha insistit en la importància de “sortir a guanyar” les eleccions generals perquè les polítiques progressistes iniciades pel govern de Pedro Sánchez puguin tenir continuïtat.

Unes eleccions, ha continuat Maroto, que poden marcar la diferència entre un govern de Pedro Sánchez que permeti consolidar els drets socials i llibertats adquirits aquests o que torni a governar la dreta, aquesta vegada de la mà de la ultradreta, perquè “si sumen, pactaran”, ha conclòs Maroto.

La secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, també ha fet costat la ministra i els candidats en aquest acte, en el qual ha recordat al centenar d’assistents com és de “fonamental” votar el 10 de novembre, precisament perquè “ja sabem com gestionen els amics del turisme” crisis tan important com la de Thomas Cook.

Armengol també ha demanat mobilització per “decidir quin model polític volem per a Espanya”. Un model polític que el Partit Socialista centra en les persones, especialment en les més vulnerables, ha recordat la socialista.

El candidat al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha posat de relleu les victòries clares i contundents dels socialistes en les eleccions del 28 d’abril i el 26 maig i ha demanat que es torni a votar amb la mateixa convicció el 10 de novembre, no només per “tornar a fer història”, sinó també per “consolidar totes polítiques progressistes i combatre la dreta i l’extrema dreta”.

Per la seva banda, el candidat al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, ha qualificat de “segona oportunitat per a la dreta i l’extrema dreta” aquests comicis generals, per la qual cosa ha insistit en el missatge de mobilització. “Ja sabem quin rostre té la dreta i ja sabem com d’aviat es posen d’acord”, ha asseverat.

L’acte l’ha presentat la batlessa d’Alcúdia, la socialista Bàrbara Rebassa, qui ha aprofitat també per demanar als militants i simpatitzants que han acudit a l’acte que el 10 de novembre no quedin a casa per fer possible “un govern fort i que il·lusioni”.

Comments are closed