Pere Joan Pons: “El millor que li pot passar a Espanya és tenir un Govern fort, estable i capaç de fer front als reptes que tenim, presidit per Pedro Sánchez”

Francina Armengol: “Volem guanyar les pròximes eleccions generals perquè creim fonamental que hi hagi un Govern d’Espanya presidit per Pedro Sánchez que impulsi mesures com la derogació de la Llei Montoro”

Els Socialistes de Mallorca han celebrat l’Assemblea de Regidors i Regidores de Mallorca, un espai de debat i reflexió en el qual han participat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, el candidat al Congrés, Pere Joan Pons, i el candidat al Senat, Cosme Bonet.

Pons ha defensat que “el millor que li pot passar a Espanya és tenir un Govern fort, estable, de futur i capaç de fer front als reptes econòmics, al canvi climàtic i a les reformes que necessita Espanya, presidit per Pedro Sánchez”.

Per aconseguir-lo, el candidat del PSIB-PSOE al Congrés ha argumentat que les raons per votar el 10 de novembre “són les mateixes que el 28 d’abril, com són consolidar les polítiques progressistes que hem impulsat a totes les institucions i flexibilitzar la regla de despesa, perquè necessitam oferir millors serveis públics i no tenir els doblers de tots i totes als bancs”.

A més a més, Pons ha destacat la necessitat de “frenar a l’extrema dreta de Colón, que continua viva amb el pacte d’Andalusia i el de Madrid, per la qual cosa la gent no ha d’oblidar que poden governar a partir del 10N si no anem a votar tots i totes les progressistes”.

Per això, el candidat socialista ha demanat a tothom que es mobilitzi i “prengui consciència que el que va passar el 28 d’abril ha de tornar a passar el 10 de novembre perquè ens vagi bé a les Illes Balears i a Espanya”.

En el mateix sentit s’ha pronunciat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, qui ha apuntat que “els socialistes de Balears estam més forts que mai i amb millor situació que mai per servir als ciutadans als quals volem representar, després de guanyar les eleccions del 28 d’abril i del 26 de maig, governant a més llocs que mai a les illes”.

Ara, Armengol ha insistit en què “volem guanyar les pròximes eleccions generals perquè creim fonamental que hi hagi un Govern d’Espanya presidit per Pedro Sánchez que impulsi mesures com la derogació de la Llei Montoro que tant perjudica als nostres ajuntaments i que faci també una aposta per l’educació, pels serveis socials, pel creixement econòmic i la seva redistribució, per la lluita contra el canvi climàtic i la protecció del medi ambient”.

Per tot això, Armengol ha remarcat que “és fonamental votar el 10N des de la responsabilitat que tenim tots i totes i que guanyi el Partit Socialista”.

Finalment, el candidat per Mallorca al Senat, Cosme Bonet, ha reivindicat que “votar és un dret que ens ha costat molts d’anys aconseguir i no ens podem permetre que per una manca de participació perdem tot el que ens ha costat aconseguir durant 40 anys”.

Bonet ha constatat que “el Partit Socialista és el més preparat per afrontar els reptes de futur que té Espanya i és el projecte més coherent, el que més s’assembla al nostre país, un projecte que va des del poble més petit de Mallorca al conjunt de tot l’Estat”.

Per això, Bonet ha demanat “màxima participació el 10N perquè això és reforçar la democràcia, i amb la història que hem tengut, no hem d’oblidar el que ens ha costat aconseguir-la”.

De fet, un dels temes de debat de l’assemblea, tal com ha recordat el candidat al Senat, és “la Llei de Memòria Històrica, que aviat complirà 12 anys, i que és un referent per tornar la veritat, la dignitat i la justícia a les víctimes del franquisme”.

L’assemblea ha comptat amb bona part dels regidors i regidores socialistes de Mallorca i s’han debatut temes com el turisme o la memòria històrica, amb la cloenda de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

Comments are closed