Susanna Moll: “El ciutadà podrà comparar entre un projecte de futur o retrocedir, perquè les dretes no tenen cap projecte visible”

La candidata al Senat per Mallorca i actual regidora de l’Ajuntament de Palma ha assistit a l’acte de presentació de les línies mestres del programa electoral de Palma

La candidata socialista al Senat per Mallorca i actual regidora de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha assistit a l’acte de presentació de les línies bàsiques que regiran el programa electoral dels socialistes de Palma, als quals ha volgut mostrar el seu suport “perquè puguin seguir desenvolupant durant quatre anys més els projectes que ja hem engegat aquesta legislatura”, ha explicat Moll.

Moll, així mateix, ha volgut destacar que el partit socialista és l’únic que aposta “per la cultura del diàleg enfront de la cultura de la crispació que alguns estan intentant introduir en aquesta campanya”.

En aquest sentit, la candidata al Senat ha posat de relleu que “el ciutadà serà qui podrà comparar projectes i idees”. Elegir entre “el projecte de futur i progrés” dels socialistes o “retrocedir, perquè les dretes no tenen cap projecte visible”, ha asseverat.

Moll ha dit també que confia en què “puguem donar suport a les propostes per a l’Ajuntament de Palma des del Senat amb una política de proximitat”, perquè, ha insistit, “el nostre objectiu és que el Senat sigui vertaderament una cambra territorial des de la qual defensar els interessos de Mallorca”.

Per la seva banda, el candidat a la batlia de Palma, José Hila, ha destacat alguns compromisos dels socialistes per a la ciutat, posant l’accent en les polítiques d’habitatge i de mobilitat sostenible. El programa electoral és fruit de mesos de feina de treball amb entitats i la militància i l’ha coordinat Xisco Ducrós.

“Ens comprometem a que hagi 1.500 habitatges públics a Palma, el doble del que tenim ara”, ha destacat Hila, qui també ha dit que “el tramvia” a l’aeroport de Palma, i i l’ampliació de la flota de l’EMT contribuiran a fer de Palma una ciutat més sostenible.

Finalment, el candidat socialista ha exposat que “volem una ciutat on hi hagi igualtat real entre homes i dones, on tothom se senti part, sense cap tipus de discriminació, en la qual primi la convivència i que generi feina a través de la cultura, les noves tecnologies o nous segments com les ciències del mar”.

Comments are closed