Vicenta Macías i Xisco Antich reben els premis Rosa de Plata per representar els valors socialistes, “més necessaris que mai”

Els premis els lliura anualment l’Agrupació Socialista Palma-Eixample en la tradicional Festa de la Rosa, a la qual han assistit la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i el candidat a la batlia de Palma, José Hila

L’Agrupació Socialista Palma-Eixample ha lliurat els premis Rosa de Plata en la tradicional Festa de la Rosa que organitza anualment per reconèixer la tasca de destacats militants socialistes per la seva lluita i compromís amb els valors de la formació en la defensa de la democràcia i la llibertat.

En aquesta edició, els guardonats han estat Vicenta Macías, històrica militant socialista i presidenta de l’Agrupació Socialista Palma-Llevant, i Xisco Antich, expresident socialista del Govern de les Illes Balears. Han rebut el premi per representar els valors socialistes, “més necessaris que mai”, ha destacat la candidata socialista al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, que ha assistit a l’acte.

Armengol ha destacat la imminència dels comicis generals, insistint en la necessitat d’acudir a votar diumenge “per no defraudar ningú, perquè hem canviat les coses a millor i perquè som els únics que podem garantir el progrés que totes i tots necessitam”.

En aquest sentit, Armengol ha fet èmfasi en la història del Partit Socialista, una formació que va néixer “per defensar la democràcia i millorar la vida de la gent”. Així mateix, la candidata socialista ha posat de relleu que des de la formació “no hem lluitat tant perquè ara vengui la dreta a tirar enrere tot allò que hem conquerit”.

A l’acte també ha assistit el candidat a la batlia de Palma, José Hila, qui ha demanat als més de 100 assistents a la festa que es mobilitzin i que no es confiïn, tot i que estam molt a prop”. Hila ha dit que els socialistes “tenim el millor projecte per a la nostra ciutat”, mentre enfront “només trobam la dreta que vol tornar a qüestionar els drets de les dones i les minories”.

Comments are closed