EL PSIB-PSOE llança un vídeo sobre curiositats del partit en el marc de la campanya per apropar el 14è Congrés a la militància i la ciutadania en general

S’han publicat altres vídeos per explicar el paper de la militància en aquest procés o per mostrar el vessant generacional del PSIB-PSOE, en el qual militen persones de totes les edats amb un vincle en comú: la defensa dels valors socialistes

El PSIB-PSOE ha llançat, a través de les seves xarxes socials, un vídeo en el qual deu militants expliquen deu curiositats sobre el partit i sobre alguns dels dirigents i càrrecs més destacats.

Aquest vídeo s’emmarca en la campanya posada en marxa la setmana passada pel PSIB-PSOE per apropar a la militància i a la població en general la cita congressual, que tendrà lloc els dies 27 i 28 de novembre a la Fàbrica Ramis d’Inca.

En aquest vídeo es pot veure a representants del partit, com la presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, el batle de Palma, José Hila, la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, o la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Sílvia Cano, donant a conèixer dades que han marcat la història del partit.

Algunes de les curiositats que se citen en aquest vídeo són, per exemple, que la primera seu del PSIB-PSOE estava al carrer de la Puresa de Palma, que la primera agrupació socialista es fundà el 1892, que el PSIB-PSOE és l’únic partit centenari de les Illes Balears o que la primera diputada socialista al Parlament va ser Marita Frau.

El paper de la militància i el vessant generacional del PSIB-PSOE

En aquesta campanya, a més d’aquest vídeo amb deu curiositats sobre el PSIB-PSOE, s’han llançat altres peces per apropar el 14è Congrés a la gent, a través de les explicacions de les persones encarregades d’organitzar-lo, com la Secretària d’Organització, Silvana González, o el coordinador de la Ponència Marc, Pere Joan Pons.

També s’ha elaborat un vídeo per explicar el paper actiu que ha desenvolupat la militància en aquest procés congressual, que a través de les agrupacions locals ha elevat al PSIB-PSOE més de 370 esmenes al text de la ponència, que es veurà enriquit gràcies a les aportacions i fruit de setmanes de debat.

Un altre dels vídeos publicats mostra el vessant generacional del PSIB-PSOE, un partit format per persones de totes les edats i afiliats de diferents antiguitats, però que mantenen un vincle en comú: la defensa dels valors socialistes de la igualtat, la solidaritat i la justícia social.

En aquest vídeo es reprodueix una conversa entre una de les persones que més anys duu afiliades al partit socialista, Antoni Torres, que es va afiliar el 1972 i va ser Secretari General de l’Agrupació Socialista de Sant Josep de sa Talaia durant vint anys, i Raquel Guasch, recentment afiliada a l’Agrupació Insular de Formentera.

Comments are closed