Alfonso Rodríguez: “Feijóo ha vengut a Balears a no parlar de Balears perquè, en el fons, no confia en Prohens com a candidata”

El PSIB-PSOE critica la falta de projecte i noves propostes del PP balear després de la visita d’Alberto Núñez Feijóo

El portaveu del PSIB-PSOE, Alfonso Rodríguez, ha criticat que en la visita del president del PP, Alberto Núñez Feijóo, només hagi vingut a llançar missatges nacionals i no hagi presentat cap proposta per a les Illes Balears. “No ha parlat de les Balears perquè, en el fons, no confia en la seva candidata per Balears, Marga Prohens” ha declarat Rodríguez.

“Feijóo  ha vengut a les Balears a llançar missatges de caràcter nacional, no ha fet cap proposta per a la nostra comunitat autònoma, entenem que no les tenen” ha destacat el portaveu del PSIB-PSOE, Alfonso Rodríguez. Des del partit socialista també s’ha criticat que Marga Prohens tampoc presenti cap proposta pròpia i innovadora per les Balears “les propostes que presenten són una còpia d’aquelles propostes que van fracassar en la darrera legislatura de Bauzà” ha afegit Rodríguez.

Rodríguez també ha lamentat que el PP balear depreciï l’escut social i les ajudes a famílies, petites empreses i autònoms implementades pel govern de Francina Armengol. “Les qualifiquen de polítiques subvencionades, però, quan el govern d’Espanya va presentar ajudes molt necessàries que van permetre al govern balear rebre 855 milions d’euros per ajudar al teixit empresarial, no van dir res. Els socialistes sempre hem vist les dues ajudes imprescindibles i justes” ha comentat Alfonso Rodríguez.

Finalment, Rodríguez ha reclamat a Núñez Feijóo que no caigui en “els missatges ‘fake’ de l’ultra dreta”. El portaveu del PSIB-PSOE ha conclòs que “Feijóo sap que el president Pedro Sánchez no ha criticat als jutges, Sánchez ha demanat prudència i ha demanat esperar a l’opinió i a la jurisprudència del Tribunal Suprem respecte a la Llei del Sí és Sí”.

Comments are closed