Alícia Homs destaca la importància de les eleccions europees del 9 de juny per poder “reforçar l’estat del benestar i apostar pels joves des d’Europa”

L’eurodiputada socialista ha moderat un panell de la Convenció Política del PSOE amb les ministres Pilar Alegría, Isabel Rodríguez i Elma Sáiz.

L’eurodiputada del PSIB-PSOE, Alícia Homs, ha moderat un panell sobre el reforç de l’estat del benestar, en el qual ha participat la ministra d’Educació, Formació Professional i Esports, Pilar Alegría, la ministra d’Habitatge i Agenda Urbana, Isabel Rodríguez, la ministra d’Inclusió i Seguretat Social, Elma Saiz, i el secretari general de Joventuts Socialistes d’Espanya, Víctor Camino.

En el marc de la convenció política del PSOE que es desenvolupa aquest cap de setmana a Galícia, Homs ha destacat que la importància de les eleccions europees del 9 de juny “per contraposar dos models, el nostre, que posa a les persones al centre, i el que no té cap compromís amb els ciutadans i les ciutadanes”.

En aquest sentit, l’eurodiputada del PSIB-PSOE ha defensat com els socialistes des d’Europa han reforçat l’estat del benestar des del segell socialdemòcrata, com és “el salari mínim europeu, incrementar la participació de les dones en els consells d’administració i les diferents regulacions que s’han fet com en el cas de la intel·ligència artificial”.

De cara a la pròxima legislatura, Homs es marca com a fites continuar treballant per avançar en drets, “com els dels treballadors i les treballadores de les plataformes i els dels becaris i becàries de la Unió Europea perquè puguin tenir una remuneració justa”.

De tot plegat, destaca el paper crucial del Govern d’Espanya en les polítiques desenvolupades a nivell europeu, tal com ha defensat Homs, i el reforç des d’Espanya de l’estat del benestar amb l’increment del salari mínim en un 54% des que governa Pedro Sánchez, la millora de les pensions, les polítiques d’habitatge o l’aposta per la Formació Professional.

“S’ha demostrat que el Govern de Pedro Sánchez posa el focus en els joves i en el benestar de les persones, a qui donam solucions, mentre que altres no tenen cap projecte per oferir”, ha conclòs Homs.

Comments are closed