El PSIB-PSOE continuarà liderant les polítiques de transició ecològica a Espanya amb Marc Pons al capdavant

El socialista continuarà com a secretari de Transició Justa i Protecció de la Biodiversitat en la Comissió Executiva Federal del PSOE

El Comitè Federal del PSOE, que s’ha reunit avui en el marc de la Convenció Política que s’ha reunit aquest cap de setmana a A Coruña, ha aprovat una remodelació de la Comissió Executiva Federal en la qual el socialista Marc Pons es mantindrà com a secretari de Transició Justa i Protecció de la Biodiversitat.

Una molt bona notícia per als socialistes de les Illes Balears que confirma el pes polític del PSIB-PSOE en l’àmbit estatal. Precisament, Pons ha destacat que “Balears en aquest moment té molt de pes institucional i orgànic, pel que fa a la presidència del Congrés amb Francina Armengol, amb companys en distintes responsabilitats dins el Govern d’Espanya i també amb l’espai que tenim a l’Executiva federal”.

En aquest sentit, el dirigent socialista ha afegit que “el PSIB-PSOE continua sent un referent dins el socialisme espanyol per les polítiques ambientals, paisatgístiques, de protecció del territori i de sostenibilitat, per la qual cosa mantenim el lideratge en transició ecològica i protecció de la biodiversitat”.

A més a més, Pons ha remarcat que “no només som referents dins Espanya sinó que el país està impulsant dins Europa aquestes polítiques ambientals de les quals hem d’estar orgullosos, amb la qual cosa seguirem fent feina i plantejant debats a Espanya que vagin en el sentit del que hem treballat en els darrers anys a la nostra comunitat autònoma”.

El PSIB-PSOE tanca avui tres dies de feina intensa en la convenció política del PSOE, que ha servit per actualitzar el full de ruta socialista per als pròxims anys, posant el focus en la convivència, el reforçament de l’estat del benestar, la contenció de les polítiques que desenvolupen la dreta i la ultradreta i la feina conjunta amb Europa per millorar el dia a dia de la ciutadania.

D’aquesta manera, els socialistes de les Illes Balears surten d’aquesta convenció amb un partit fort, unit i amb un projecte reforçat i centrat a donar solucions als problemes de la ciutadania”. “Agafam un nou impuls després de tres dies de molta feina per al nostre país i les nostres illes”; ha conclòs Pons.

Comments are closed