Andreu Alcover: “La Llei de Canvi Climàtic marcarà un abans i un després” per a les Illes Balears

El portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha demanat als partits de l’oposició que donin suport a una llei que “tancarà el cercle de la sostenibilitat” a les illes i ens convertirà de nou en “pioners a nivell europeu”

El Parlament de les Illes Balears aprovarà en el pròxim ple una de les lleis més importants de la legislatura, la Llei de Canvi Climàtic, una llei que “marcarà un abans i un després” per a la nostra Comunitat Autònoma, tal com ha explicat el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover.

La Llei de Canvi Climàtic “tanca el cercle de la sostenibilitat que hem promogut  aquesta legislatura”, després de l’aprovació de la llei de Residus, la llei per a la Sostenibilitat Econòmica i Mediambiental de Formentera o la d’ampliació del Parc Natural d’es Trenc, sense oblidar la recentment aprovada ampliació del Parc Nacional de l’arxipèlag de Cabrera.

Alcover ha insistit en què amb la llei del Canvi Climàtic “garantim un futur millor per als nostres infants” i ha destacat que ens torna a col·locar al capdavant d’Europa. “Tornam a ser pioners a nivell europeu”, ha recordat. “Ens agradaria que el PP, per una vegada, vagi en consonància amb els temps que ens han tocat viure i doni suport a aquesta llei”, ha reclamat Alcover, qui també ha demanat a la resta de partits de l’oposició que donin suport a una llei “que marcarà un abans i un després” en la sostenibilitat de les Illes Balears.

Elecció del nou senador o senadora

Andreu Alcover també ha fet referència al nomenament del nou senador o senadora per a les Illes Balears. “Confiam que el PP tengui un poc de seny i nomeni algú que faci una mica més de feina que el senyor Bauzá”, ha reclamat Alcover, qui també ha demanat que sigui una persona que “elevi una mica el nivell dels senadors del Partit Popular després de les declaracions de la senadora Esther Muñoz”, que ahir va qualificar la memòria històrica com a “desenterrar ossos”. “Ens sembla una afirmació impresentable i hauria de demanar disculpes”, ha dit Alcover.

Comments are closed