Antoni Costa es nega a explicar si Prohens també va encobrir la contractació d’un presumpte agressor

La diputada Irantzu Fernández ha acusat de mentir al vicepresident arran de la contractació d’un càrrec que ja estava essent investigat abans d’ocupar la plaça

El vicepresident del Govern, que no havia comparegut per a aquest escàndol, també ha evitat avui contestar les preguntes que ha formulat la diputada socialista Irantzu Fernández en relació a la contractació d’un presumpte  maltractador, Juan Antonio Serra Ferrer, acusat d’agressió sexual i d’atemptar contra l’autoritat.

En concret, després d’haver fet una exposició dels fets, Irantzu ha expressat que Costa menteix permanentment sobre aquest cas, ja que el PP coneixia la situació de Serra Ferrer abans de ser contractat. A més, Fernández ha realitzat una bateria de preguntes al vicepresident, el qual ha evitat respondre durant la seva intervenció i no ha volgut ni prendre en consideració.

Entre les preguntes plantejades per la diputada socialista, es demanava al vicepresident si la presidenta Prohens tenia coneixement d’aquesta contractació d’un presumpte maltractador. Costa no ha volgut respondre si la presidenta també va encobrir el fitxatge:  “Ho passam per alt, senyor Costa? Igualment, passam per alt que va mentir? Passam per alt la venda del solar de Metrovacesa? La maniobra per treure a Le Senne de la presidència del Parlament? Els sobresous de Córdoba? L’actitud del director de l’IBSalut davant l’expedient de les mascaretes i la seva caducitat? Passam per alt que no existeix informe policial en relació als inexistents micròfons a la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia?”

Cap d’aquestes preguntes ha estat resposta, ni per al·lusió, per part del vicepresident Costa, qui únicament ha afirmat que ja es va disculpar en el seu moment.

 

“No es temps de ‘em sap greu, no tornarà a succeir’”, li ha contestat Fernández, la qual no ha acceptat el to paternalista de Costa i a qui li ha dit que ja n’hi ha prou de mentides. “L’únic que podem demanar és que dimiteixi”, ha conclòs la diputada socialista.

Recursos addicionals

Comments are closed