Armengol: “El 40è Congrés del PSOE ens farà ser un partit encara més compromès amb els valors de la socialdemocràcia que ens defineixen”

La Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, encapçala la delegació dels socialistes balears en el 40è Congrès del PSOE, “el Congrés de la unitat, la força i la il·lusió”

Els Socialistes de les Illes Balears participaran aquest cap de setmana en el 40è Congrés del PSOE, que reelegirà Pedro Sánchez com a secretari general del partit, amb una delegació formada per un centenar de militants encapçalats per la Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol.

“Els Socialistes de les Illes Balears participam en el 40è Congrés del PSOE amb moltes ganes i molta il·lusió; serem un centenar d’homes i dones que hi participarem molt convençuts de donar-li suport; és el Congrés de la unitat, la força, la il·lusió i donarà esperança a la ciutadania que tant ha patit aquests 20 mesos”, ha ressaltat Armengol.

La socialista ha destacat que amb aquest Congrés, el PSOE “repensa i reajusta el seu projecte i programa” a través d’una ponència “que ens fa ser un partit encara més compromès amb els valors de la socialdemocràcia que ens defineixin”.

Així mateix, Armengol ha destacat els vessants feminista i ecologista que marquen la Ponència Marc del PSOE de manera transversal. “Trobam un partit més compromès encara amb el feminisme, l’ecologia i la transició justa de la nostra societat”, ha emfasitzat.

D’altra banda, la Secretària Generals dels Socialistes de les Illes Balears ha volgut posar de relleu “l’aposta, en aquests moments de dificultat, per una transformació necessària per a la nostra economia i societat”, la qual serà possible “a través dels fons europeus que ha aconseguit el Secretari General del PSOE i president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez.

Comments are closed