Armengol apel·la a “votar amb el cor i amb el cap” el 10 de novembre per fer possible un “govern seriós i responsable”

La secretària general del PSIB-PSOE ha fet costat als candidats al Congrés i el Senat per Mallorca en un acte a Manacor amb més de 150 persones

Els Socialistes de les Illes Balears continuen la seva ruta pels municipis de les illes en aquesta campanya electoral amb un acte a Manacor amb més de 150 persones en el qual han demanat una mobilització “fins al darrer minut” per “tornar a fer història el 10 de novembre” i possibilitar un Govern socialista que continuï amb les polítiques de progrés iniciades els darrers 15 mesos.

És el que ha demanat el candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, qui ha recordat que “aquests vots es tradueixen en polítiques per a la gent, com ja hem demostrat”, en referència a mesures com “la pujada del salari mínim, el retorn de la sanitat universal, la millora dels salaris i de l’economia”. “Ens presentam per defensar uns valors i transformar aquesta societat a millor”, ha recordat el candidat socialista.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, no s’ha volgut perdre l’acte, en el qual ha demanat “votar amb el cor, però també amb el cap” per tenir, com més aviat millor, un govern “seriós i responsable” a Espanya.

“Les eleccions de diumenge són clau per a la nostra generació, però especialment pels que vendran després”, ha emfasitzat Armengol, en referència a la lluita contra el canvi climàtic, un dels principals compromisos socialistes en el que “no hi creu gens la dreta”, ha insistit la socialista.

Per la seva banda, el candidat al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, ha recordat que “totes les cartes estan damunt la taula” i que no “hi haurà sorpreses”, en referència als pactes de les tres dretes el 10 de novembre si sumen. “El PP espera governar amb la ultradreta”, ha asseverat. Per això, el socialista ha apel·lat a la militància i la seva capacitat de mobilització per “aturar les dretes que neguen la violència masclista i persegueixen a qui pensa diferent”.

La també candidata al Senat per Mallorca, Susanna Moll, ha demanat el vot per al Partit Socialista perquè és “el partit de les persones”, alhora que ha aprofitat per donar les gràcies a la militància per la “impressionant” mobilització realitzada.  “Estam per tot arreu: en els barris, en les fires, en els mercats…” i ha demanat un “darrer esforç” per aturar “la dreta que blanqueja el feixisme”.

L’acte l’ha presentat la secretària general dels Socialistes de Manacor, Núria Hinojosa, qui també ha demanat “molta mobilització” enfront d’una cita “ineludible en la qual ens jugam tantíssimes coses”.

Comments are closed