Pere Joan Pons proposa una llei de no discriminació per orientació sexual, recuperar la reproducció assistida per a dones lesbianes i aprovar la PreP

Xisco Bergas, candidat a la batlia de Santa Margalida, s’ha compromès a “governar amb i per a la gent” amb un programa adaptat a les necessitats de cada nucli del municipi

La secretària general del PSIB-PSOE i candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha mostrat el seu suport a la llista de Suma de Santa Margalida, que encapçala el socialista Xisco Bergas, a qui ha mostrat el seu agraïment “per presentar-vos amb valentia, diàleg i honestedat”.

La candidata al Govern Balear ha demanat als assistents a l’acte, una cinquantena de persones, “tot el vostre suport i mobilització”, assegurant que “hem d’explicar a tothom la feina que hem fet els socialistes aquests quatre anys” perquè “queda molt per fer i hem de seguir canviant les coses a millor”.

“És molt fàcil llevar drets, basta amb un Decret-Llei, però en canvi garantir.-los costa moltíssim”, ha advertit Armengol, assegurant que “no hem de dubtar que la dreta, si pot, governarà amb l’extrema dreta, i sabem el que passarà si això passa”. Per això, “els hem d’aturar el pas, com ho vàrem fer el 28 d’abril”.

“Volem una aposta clara per l’educació, fent realitat l’escola de Can Picafort i fent gratuïta l’educació de 0-3, i volem seguir apostant per la sanitat, com hem fet aquesta legislatura, que hem eliminat els copagaments, hem contractat més de 1.300 metges i hem recuperat la Sanitat Universal”.

Malgrat tot, Armengol ha advertit que “queda molta feina per fer i necessitam quatre anys més”, i ha demanat “màxima mobilització i tot el suport” per repetir com a Presidenta del Govern Balear i “fer possible que Catalina Cladera sigui Presidenta del Consell de Mallorca i Xisco Bergas batle de Santa Margalida”.

D’aquest últim, Armengol ha destacat que és una persona “valenta i sobradament preparada, amb uns valors claríssims i que s’estima moltíssim el seu municipi”. “A Santa Margalida teniu molta sort de tenir un candidat com Xisco Bergas”, ha assegurat Armengol, que ha demanat als assistents que li donin “tot el seu suport i l’ajudin a aconseguir que Santa Margalida vagi sempre endavant el 26 d’abril”.

Per la seva banda, el cap de la coalició de Suma s’ha compromès a “governar Santa Margalida per a tothom”, i “no només per uns pocs, com passa ara”. Bergas ha assegurat que “totes les persones que formam part de la llista ens hi deixarem la pell”, ja que “vivim a Santa Margalida i estimam moltíssim aquest municipi”.

“Necessitam un Ajuntament que governi amb la gent i per a la gent, no en contra d’ella”, ha asseverat Bergas, que ha criticat que “aquests quatre anys han estat perduts”. El socialista ha assegurat que “coneixem les necessitats de cadascun dels nuclis de Santa Margalida”, i per això “hem elaborat un programa amb la col·laboració de totes les entitats, amb propostes centrades en cada nucli, perquè coneixem bé la realitat del municipi i tenim solucions centrades en les necessitats reals”.

Comments are closed