Armengol: “Començarem 2023 amb l’energia renovada per continuar servint la gent i transformant les illes a millor, pensant en les generacions futures”

Els Socialistes de les Illes Balears han celebrat, després de dos anys de no poder fer-ho per mor de la pandèmia, la tradicional copa de Cap d’Any amb els mitjans de comunicació i amb càrrecs orgànics i institucionals

El PSIB-PSOE ha celebrat avui la tradicional copa de Cap d’Any amb els mitjans de comunicació i amb càrrecs orgànics i institucionals del partit, encapçalats per la Secretària General i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, qui ha dedicat unes paraules als assistents.

També s’han dirigit als participants la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca i presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el Secretari General de la Federació Socialista d’Eivissa i candidat a la presidència del Consell d’Eivissa, Josep Marí ‘Agustinet”.

Armengol ha destacat que els Socialistes de les Illes Balears començaran el nou any “amb l’energia renovada per continuar servint la gent i transformant les illes a millor, pensant en les generacions que vendran, perquè si hi ha un valor socialista, aquesta és el de la solidaritat”.

Aquest acte de celebració s’ha pogut dur a terme enguany, a la seu del PSIB-PSOE, després de dos anys de restriccions per mor de la crisi sanitària. Respecte d’això, la Secretària General ha remarcat que els socialistes “no ens hem posat de perfil en cap cas; tant des de les institucions com des de l’oposició hem estat al costat de la ciutadania”.

De fet, Armengol s’ha referit a l’aprovació ahir en Consell de Ministre dels sisè paquet anticrisi aprovat pel Govern d’Espanya, ressaltant que “les crisis no s’han de gestionar des de l’austeritat, sinó fent possible que els recursos públics arribin a tothom que els necessiti”.

“Els socialistes hem prioritzat les persones, aquest és el sentit que per a nosaltres té la política i aquesta és la nostra manera d’entendre i fer política, estan on s’ha d’estar, que és al costat de la gent”, ha emfasitzat la socialista.

La també presidenta del Govern de les Illes Balears també ha volgut agrair als mitjans de comunicació la tasca “absolutament fonamental” que realitzen, tan necessària per tenir una democràcia “veritable i madura”.

Per la seva banda, la Secretària Generals dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, ha recordat que els socialistes han liderat les respostes a dues crisis seguides, establint un escut social per estar devora de la gent.

Cladera també ha expressat el seu desig perquè 2023 “puguem pintar de vermell tots els racons de l’illa de Mallorca i ser la força majoritària de nou”. “Afrontam 2023 amb il·lusió, força i esperança per seguir transformant les Illes Balears”, ha asseverat la socialista.

També el Secretari General de la Federació Socialista d’Eivissa, Josep Marí ‘Agustinet’ ha expressat la seva “alegria i il·lusió per poder celebrar avui tots junts després de tant de temps de patiment” i ha realçat el desig de “fer que el 2023 Eivissa sigui del mateix color socialista que la resta d’Illes”.

Comments are closed