Francina Armengol: “El 2023 serà un any fantàstic perquè aconseguirem la tercera legislatura progressista fent possible unes Balears més justes, igualitàries i sostenibles”

La Secretària General del PSIB-PSOE ha enregistrat un vídeo per a la militància per agrair “tot el treball que s’ha fet i el que queda per fer” i que el 2023 sigui un any “ple d’emocions pel conjunt de la família socialista”

El Secretària General del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, ha enregistrat un vídeo per felicitar les festes de Nadal i Cap d’Any a la militància del partit en el qual ha aprofitat per fer balanç de 2022 i expressar els seus desitjos per al 2023. D’aquesta manera, Armengol ha expressat que “el 2023 serà un any fantàstic perquè aconseguirem la tercera legislatura progressista a Balears fent possible unes illes més justes, igualitàries, feministes, cohesionades i sostenibles”.

Així mateix, la socialista ha exposat que “som conscient que acabarem una legislatura que ha estat complexa i difícil”,  i hi ha afegit que “però vull transmetre l’orgull que ha estat formar part d’aquest partit que davant una legislatura complicada ha sabut protegir a la població”. Armengol ha recordat les mesures de protecció social i econòmiques posades en marxa durant la crisi sanitària de la COVID-19 i ara, també, amb la crisi derivada de la guerra de Rússia contra Ucraïna.

Pel que fa a la guerra a Ucraïna, la Secretària General dels Socialistes de les Illes Balears ha incidit que “hem establert el major escut social de la nostra història, tant el Govern d’Espanya, com el Govern de les Illes Balears, com els Consells Insulars, i com els companys i companyes dels ajuntaments de la nostra comunitat autònoma”. “Farem possible que aquest hivern no sigui tan difícil ni pels pensionistes, ni per les dones, ni pels nostres joves; perquè els socialistes pensam en el present, però també pensam en el futur”, ha dit Armengol.

Família socialista

La socialista ha volgut dirigir-se a la militància del partit per agrair “tot el treball que s’ha fet durant aquest any”, però, també, “tot el treball que queda per fer junts i juntes”. Armengol ha deixat clar que l’objectiu dels socialistes és “continuar transformant les Illes Balears cap a millor, fent possible els principals reptes que té la nostra terra”. La socialista s’ha referit a reptes com la transició energètica o l’habitatge, entre d’altres.

Finalment, Armengol ha animat a la militància i s’ha dirigit a la població de les Illes Balears explicant que “hem aprovat els vuitens pressuposts que són els millors que podem tenim per a les Illes Balears que permetran fer-la possible aquesta transformació durant 4 anys més”. “Els socialistes som l’únic partit que pot fer-la possible, per això desig que el 2023 sigui un any ple de salut i moltes emocions pel conjunt de la família socialista”, ha conclòs.

Comments are closed