Cosme Bonet: “Amb l’aprovació dels pressuposts de l’Estat i de Balears es demostra l’estabilitat política i la solvència dels governs de Sánchez i Armengol”

El senador per Mallorca ha remarcat que “veim una actitud del PP de Prohens que treballa per impedir qualsevol avanç social tant a l’àmbit estatal o a Balears amb una visió patrimonialista fent creure que el poder només l’ha d’ocupar i controlar la dreta”

Bonet, senador per Mallorca del PSIB-PSOE han oferit  avui una roda de premsa per fer un balanç polític de l’any 2022 a les Corts Generals. Bonet ha fet referència a la importància que suposa l’aprovació dels pressuposts per a l’any 2023 “perquè es demostra a l’Estat i a Balears l’estabilitat política i la solvència dels governs de Sánchez i Armengol”.

Així s’ha expressat Bonet per qualificar l’aprovació dels tercers pressuposts del Govern d’Espanya i els vuitens del Govern de les Illes Balears presidit per Francina Armengol, i ha criticat l’actitud i la negativa del PP de Feijóo i Prohens “perquè veim que treballen per impedir qualsevol avanç social amb una visió patrimonialista del poder fent creure a la ciutadania que només l’han d’ocupar i controlar ells”.

“Hem vist com el PP ho intenta bloquejar tot, com la renovació del Poder Judicial o cerca mecanisme per prohibir el debat d’una proposta legislativa que no els hi va bé i tots aquests intents de control són per frenar els avanços d’aquest país i voler tirar enrere tots el que fa el Partit Socialista”, ha afegit.

El senador també ha volgut remarcar el que suposa aquesta forma d’actuar del Partit Popular dient que “amb això es demostra que estan de part dels poderosos i que el Partit Socialista continua estant amb les classes mitjanes i treballadores transformant les seves vides i conquerint noves llibertats”.

Per la seva part, el diputat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons també ha aprofitat per criticar la inoperància, els impediments per poder legislar i l’absència de suport del Partit Popular als governs progressistes en els grans temes que afecten a tota la ciutadania. Sobre això,  Pons ha dit que “des del Congrés, i malgrat el renou de les darreres setmanes, i l’intent de substitució de la tasca legislativa, s’han arribat a acords amb el diàleg encara que hi hagi partits que només actuen quan ells governen”.

Finalment, Pons ha destacat l’orgull que suposa per al Partit Socialista “l’aprovació de mesures que ajuden a les classes mitjanes i treballadores del nostre país demostrant una vegada més que el PSOE és un partit seriós i dispost a millorar la vida de les persones”.

Acord amb la sanitat pública de Balears

Cosme Bonet també ha valorat l’acord que s’ha produït aquesta setmana passada entre el Govern de les Illes Balears i els representants de la sanitat pública. El senador i secretari d’organització del PSIB-PSOE ha dit que “estam d’enhorabona perquè des del diàleg i el consens s’ha pogut arribar a un acord i que ha de servir d’exemple per a la resta de les comunitats. Finalment, ha dit que “des de l’acord i l’enteniment, des de fa 8 anys, s’aborden les dificultats en aquesta i el PP ha demostrat que no té la capacitat de parlar amb la gent”.

Comments are closed