Armengol continua la seva ronda de reunions amb la societat civil amb Creu Roja i Memòria de Mallorca

L’objectiu d’aquestes trobades és escoltar les necessitats de la societat de cara al 23J i valorar conjuntament els efectes del pacte PP – VOX

La secretària general del PSIB-PSOE i número 1 al Congrés, Francina Armengol, ha continuat avui la seva ronda de reunions amb la societat civil amb dues trobades amb Creu Roja Balears i Memòria de Mallorca.

Aquesta ronda de contactes té per objectiu escoltar diferents representants de tots els àmbits, recollir les seves necessitats de cara a les eleccions del 23 de juliol i valorar conjuntament com afecten els pactes de PP i Vox a diferents sectors de la societat.

A més d’Armengol, amb la Creu Roja ha participat en la reunió el secretari de Drets Humans i Migracions del PSIB-PSOE, Omar Lamin, i per part de l’entitat, Mateu Ballester, president autonòmic de Creu Roja Balears, i Juana Lozano, coordinadora autonòmica.

Durant la trobada, la dirigent socialista ha escoltat la realitat i les reivindicacions plantejades per l’entitat, així com també ha conegut de primera mà els diferents projectes per donar acollida a les persones migrants, informar-los dels seus drets, millorar la seva situació social i laboral i, en definitiva, afavorir la seva inserció.

Pel que fa a la reunió amb Memòria de Mallorca, a més d’Armengol ha assistit la secretària de Memòria Democràtica del PSIB-PSOE, Lorena Oliver, i Maria Antònia Oliver i Guillem Mir per part de l’entitat.

La reunió ha servit per refermar el compromís de les dues parts en la defensa dels drets i llibertats, especialment els relacionats amb la memòria històrica. A més a més, s’ha constatat la preocupació per la derogació de la Llei de Memòria Democràtica que vol dur endavant el nou pacte de PP i Vox.

Comments are closed