Francina Armengol demana per al 28 d’abril i el 26 de maig “el vot de l’esperança, perquè cada vegada que obrim una fossa, tancam una ferida”

La candidata al Govern i el candidat al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, han acompanyat Rafel Aulet en la seva presentació com a candidat socialista a la batlia de Maria de la Salut i al qual han donat suport més de 150 persones

Més de 150 persones han assistit a l’acte de presentació de Rafel Aulet com a candidat a la batlia de Maria de la Salut, al qual han acompanyat la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i el candidat socialista al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons.

El candidat al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha començat la seva intervenció fent una comparativa entre els 7 anys “de la Gürtel” respecte dels 10 mesos de Pedro Sánchez, “nit i dia” en la manera de fer política, ha dit.

“Els 10 mesos de govern de Sánchez han demostrat que les Illes Balears hem estat un laboratori de polítiques que s’han d’exportar a Espanya” i ha posat d’exemple les mesures encaminades a “lluitar contra la precarietat laboral i el canvi climàtic, i també per millorar les pensions i els salaris”.

En aquest sentit, Pons ha insistit en el fet que les enquestes no guanyen eleccions, per això ha demanat que el vot el 28 d’abril “ha de ser socialista, perquè no passi com a Andalusia i governi a Espanya l’alternativa conformada per la pitjor dreta que hi pot haver”.

“Ens jugam mirar cap al progrés i fer una Espanya més moderna i sostenible o una Espanya que vagi cap enrere”, ha insistit Pons, qui també ha destacat que “vivim una situació que ens definirà com a ciutadans”.

Per la seva banda, la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha recordat que el Partit Socialista “té 140 anys per alguna cosa”, que és situar sempre les persones en el centre de les polítiques.

Respecte d’això, Armengol ha demanat “tornar a ser presidenta per seguir avançant en educació pública, en lluita contra el canvi climàtic, i per seguir recuperant la memòria”.

En aquest sentit, la candidata socialista ha destacat la feina feta al Govern amb mesures com les lleis de Fosses i de Memòria Democràtica aprovades aquesta legislatura i que han permès que “cada fossa oberta sigui una ferida tancada”, alhora que ha recordat “que no és suficient” i que per això el 28 d’abril i el 26 de maig “el vot ha de ser el de l’esperança, el del Partit Socialista”.

Armengol ha dit de Rafel Aulet “que serà un gran batle per a Maria de la Salut”, qui, com ella, està en política “per canviar la societat que vivim i, a més de ser una bona persona, sap el que necessita el seu poble”.

Rafel Aulet, per la seva banda, ha anunciat que l’Agrupació Socialista de Maria de la Salut proposa fer un “racó de la memòria al cementiri municipal en homenatge als mariandos que foren represaliats per la dictadura”, com també l’impuls d’un centre de dia al municipi, en línia amb les polítiques socials i de servei al ciutadà dels socialistes.

A l’acte també ha assistit la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, qui ha posat de relleu “la força més gran que mai” dels socialistes com demostra la gent que és avui aquí” i ha acabat per dir que és aquesta força “la que hem d’emprar” el 28 d’abril i el 26 de maig anant a votar “per evitar els que volen tornar a la dictadura”.

Comments are closed