El PSIB-PSOE demana el vot “perquè només es pot progressar si s’omplen les urnes de vots, roses i punys”

Armengol ha destacat en un acte multitudinari a Lloseta que “el tancament de Cemex no suposarà cap ruptura” per al municipi gràcies a la feina de la ministra Reyes Maroto i el batle Chema Muñoz, “qui ha estat sempre al costat dels treballadors i treballadores”

El Partit Socialista corrobora el bon moment en què es troba de cara a les eleccions generals del 28 d’abril i les autonòmiques, municipals i europees del 26 de maig en un dinar amb la militància a Lloseta al qual han assistit 400 persones i en el que la candidata al Govern, Francina Armengol, ha dit que “ens jugam seguir avançant o tornar 40 anys enrere” i que els i les socialistes “no volem que Lloseta, Mallorca ni Espanya es pintin de blanc i negre”.

La candidata socialista ha destacat la feina feta tant pel Govern de les Illes Balears com pel Govern d’Espanya per solucionar el problema a què s’enfrontava la cimentera llosetina. “El tancament de Cemex no suposarà cap ruptura per a Lloseta”, ha destacat Armengol, qui ha dit això és així “gràcies a la feina de la ministra d’indústria, Reyes Maroto, i de Chema Muñoz, qui ha estat sempre al costat dels treballadors i treballadores”.

Així mateix, la candidata a revalidar la presidència del govern ha demanat el vot pel Partit Socialista perquè “res està fet”. “A Lloseta sempre heu fet molta feina, però ara vos en deman un poc més”, perquè només es pot progressar si s’omplen “les urnes de vots, roses i punys”.

Per la seva banda, la ministra de Justícia, Dolores Delgado, ha qualificat aquests comicis com a “històrics”, pel que suposen per a la democràcia i perquè el Partit Socialista surt a fer història. “Hem de sortir i votar, perquè tenim dues possibilitats: una de present i futur i una altra de passat i obscuritat”, ha asseverat.

Delgado també ha posat de relleu que l’avanç social està en joc aquesta primavera i que “l’esperit socialista és el que fa avançar”, perquè “nosaltres sí que treballam per la gent i l’interès general”, ha exposat la ministra.

En aquest sentit, Delgado ha posat d’exemple els governs de Pedro Sánchez i Francina Armengol, els quals “sense deixar ningú enrere”, en contraposició a la dreta “que només treballa per les seves coses, no per la gent”. Finalment, Delgado ha acabat demanant el vot socialista “perquè som els que fem feina pel bé comú”.

Comments are closed