Francina Armengol: “El PSOE continua essent el partit sòlid d’Espanya, el que pensa en la gent i el que articula les solucions per a la ciutadania”

La Secretària General del PSIB-PSOE ha encapçalat la delegació balear al primer Comitè Federal després dels congressos, els quals han demostrat que el Partit Socialista “és un partit fort, unit i amb ganes de seguir guanyant el futur en benefici de la ciutadania”

La Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha ressaltat durant la celebració de la primera reunió de l’actual mandat del Comitè Federal del PSOE, màxim òrgan de decisió entre congressos, que “el Partit Socialista continua essent el partit sòlid d’Espanya, el que pensa en la gent i el que articula les solucions per a la ciutadania”.

Armengol ha fet aquestes declaracions en el marc de la seva intervenció en aquest Comitè Federal, el qual ha agraït al Secretari General del PSOE, Pedro Sánchez, que s’hagi centrat en “les problemàtiques de la ciutadania i en les solucions per poder ajudar la gent”.

“Hem assistit al primer Comitè Federal després dels processos congressuals”, ha recordat Armengol, insistint en el fet que s’ha tractat d’uns congressos que “han estat un èxit i que han demostrat que som un partit fort, unit i amb ganes de seguir guanyant el futur en benefici de la ciutadania”.

“A diferència d’altres partits, que estan en la guerra del poder pel poder, el PSOE continua essent el partit sòlid d’Espanya, el que pensa en la gent i el que articular les solucions per a la ciutadania”, ha emfasitzat Armengol també en aquest context.

A aquesta reunió del Comitè Federal, a més, d’Armengol, també hi han assistit Pilar Costa, Rafa Ramírez, Josep Marí Agustinet, Silvana González, Iago Negueruela, Bel Oliver i Xisco Antich, i ha estat centrat principalment en la situació a Ucraïna.

Respecte de la guerra a Ucraïna, “el problema més greu que tenim en l’actualitat”, la Secretària General del PSIB-PSOE ha destacat la “posició unànime de la Unió Europea” i ha reiterat la “condemna absoluta” de la posició de Putin.

En aquest sentit, la socialista també ha incidit en el fet que allò que primer s’ha d’atendre són les persones. “Hem de fer feina per poder aturar aquesta guerra el més aviat possible, i crec que s’està fent feina de manera unida a tot Europa per ajudes les persones que estan patint aquesta situació terrible”.

Així mateix, Armengol també ha recordat que la mà de les institucions de les Illes Balears i del partit estan esteses per ajudar en tot allò que sigui possible. “Les Illes Balears ja som terra d’acollida, com hem demostrat anteriorment en diverses ocasions”.

A més a més, la també presidenta del Govern de les Illes Balears ha reconegut ser conscient de les repercussions econòmiques que la guerra pot tenir a la nostra terra, motiu pel qual en la seva intervenció en el Comitè Federal ha demanat “un plantejament unit de tota la Unió Europea per fer front a aquesta situació econòmica, amb situacions de pujada de la inflació que es podrien agreujar per mor de la guerra”.

Comments are closed