Armengol: “Esperam que 2020 sigui almenys tan bo com 2019”

La secretària general del PSIB-PSOE ha enregistrat un vídeo per a la militància per agrair la “feina intensa” que ha fet possible un “any històric” i demanar al 2020 un govern d’Espanya presidit per Pedro Sánchez com més aviat millor

La secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha enregistrat un vídeo per felicitar les festes de Nadal i Cap d’Any a la militància del partit en el qual aprofita per fer balanç de 2019 i expressar els seus desitjos per al 2020.

“El meu desig és que hi hagi un govern estatal molt aviat, presidit per Pedro Sánchez, perquè Espanya i les Illes Balears ho necessiten”, ha asseverat Armengol.

Així mateix, la socialista demana al 2020 que sigui, per als Socialistes de les Illes Balears, “almenys igual de bo que aquest 2019, que ha estat històric”.

Respecte de l’any que està a punt d’acabar, la socialista ha destacat “el repte que pareixia impossible” de reeditar la confiança en un govern progressista a les Balears. Un èxit, ha recordat, que se suma a les presidències dels consells de Mallorca, Menorca i Formentera (en la segona meitat de la legislatura) i a les més de 30 batlies que els socialistes ocuparan en aquesta legislatura al llarg de l’arxipèlag.

Sense dubte, un “any històric” que ha permès continuar amb el “rumb progressista de governar 8 anys” a la Comunitat Autònoma, un desig que Armengol espera que no quedi aquí: la secretària general es marca la fita de governar 12 anys seguits.

La gran família socialista

Armengol també ha volgut agrair a la militància del partit, “la gran família socialista, la “feina intensa” que fan dia rere dia, sobretot en un any amb tres cites electorals.

“Darrere de cada acte hi ha una quantitat enorme de gent que deixa de fer coses de la seva vida per dedicar-les al somni col·lectiu del socialisme”, ha exposat Armengol, abans d’insistir que “en som molt conscient, perquè jo vaig començar de molt jove i sé què implica tot això”.

Així mateix, Armengol ha realçat la “potència” de la militància socialista, “tant potent com les nostres idees, que són el fonament del socialisme”.

Comments are closed