El PSIB-PSOE celebra un 2019 històric i espera continuant fent història al 2020 per seguir millorant la vida dels ciutadans de les Illes

Francina Armengol ha avançat que el pròxim any serà del feminisme, de la transició ecològica, de la consolidació dels drets socials, de l’educació, de la sanitat, dels serveis socials, del transport públic, de la redistribució de la riquesa i de l’accés a l’habitatge”.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha donat aquest divendres el ja tradicional discurs de la Copa d’Any amb els mitjans de comunicació a la seu del partit, on ha celebrat que el 2019 ha estat un any històric en el qual ha fet història i s’ha de continuar fent, com diu el lema del PSIB-PSOE: ‘Continuem fent història’.

 

D’aquesta manera, Armengol ha insistit que “hem guanyat totes les eleccions i per primera vegada tenim més poder municipal que mai, batlies molt importants, presidim el Consell de Mallorca, presidim el Consell de Menorca i presidirem el Consell de Formentera i hem revalidat 4 anys més el Govern de les Illes Balears per consolidar les polítiques progressistes en benefici de la ciutadania balear”.

 

En definitiva, la secretària general del partit ha expressat que “hem tingut un any bo, però el 2020 ha de ser millor”. Així, ha explicat que “el millorarem aplicant els programes electorals, executant els acords polítics que han fet possible el govern”, per tal que “el 2020 sigui l’any del feminisme, de la transició ecològica, de la consolidació dels drets socials, de l’educació, de la sanitat, dels serveis socials, del transport públic, de la redistribució de la riquesa i de l’accés a l’habitatge”.

 

Armengol ha defensat “la importància que el 2020 comenci amb un govern progressista a Espanya encapçalat per Pedro Sánchez com a president i que se sumi a aquesta ruta política que tant de beneficis ha donat a la ciutadania de les Illes”. A més, hi ha afegit que “estam convençuts que amb el pròxim Govern de Pedro Sánchez aquestes polítiques no sumaran, sinó que multiplicaran”.

Tot seguit, Armengol ha defensat que “el Partit Socialista gaudeix de molt bona salut, té força, ganes, sentiment i passió”. “Un partit amb 140 anys d’història, amb present i amb molt de futur a aquesta comunitat autònoma”, ha aclarit. Per aquest motiu, la secretària general ha volgut agrair “a tota la militància, als càrrecs del partit i a tota la gent que a anat a les llistes i que han fet possible que el dia a dia de la política sigui al servei general dels ciutadans”.

 

També, Armengol ha volgut agrair als mitjans de comunicació i als periodistes que “han fet possible que la informació arribi a la ciutadania i que ho faci d’una forma veraç i plural com els socialistes sempre hem defensat”. A més, ha valorat “la feina intensa i l’esforç per informar de tots els actes del Partit Socialista i els ha desitjat un feliç 2020”.

 

A l’acte també hi han assist  la presidenta del PSIB-PSOE, Bel Oliver; la secretària dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido; la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; la secretària d’organització del PSIB-PSOE, Silvana González; el senador per Mallorca Cosme Bonet; el portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover; la portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Sílvia Cano, entre d’altres.

Comments are closed