Bonet: “Armengol lidera amb sentit de país allò que demana la societat de Balears: prioritzar la salut i treballar junts per a la reactivació”

El portaveu del PSIB-PSOE ha demanat al PP que “recapaciti”, perquè “la seva oposició no té res a veure amb allò que demana la societat de les Illes Balears”

El PSIB-PSOE expressa tot el seu suport a la presidenta Francina Armengol i al Govern de les Illes Balears pel que fa a la gestió de la crisi sanitària, especialment respecte dels darrers esdeveniments relacionats amb el brot dels joves peninsulars i la resolució judicial que no ratifica el confinament dels que no han donat positiu, alhora que critica “l’oposició irresponsable, lamentable i abocada a una espiral de populisme i demagògia” del PP, la qual “els allunya de cada vegada més de la realitat de la nostra Comunitat Autònoma”.

“Quan en el futur es repassi com va ser la gestió de la pandèmia, es veurà que l’oposició no va ser capaç, en cap moment, de fer costat a les polítiques del Govern per preservar de la salut i per a la recuperació de l’economia”, ha destacat el portaveu del PSIB-PSOE, Cosme Bonet.

El socialista també ha apuntat que “sembla que al PP no li agrada que les Illes Balears hagin arribat a tenir la incidència més baixa de tot l’Estat” i que “segurament preferirien que estiguéssim en una situació pitjor”.

“El PP només és capaç de fer titulars demagògics i incapaç d’aportar un missatge en positiu a la societat”, ha denunciat Bonet, qui ha tornat a demanar a Prohens i a la resta del PP que “recapacitin”, ja que “la seva oposició no té res a veure amb allò que demana la societat de les Illes”.

El portaveu del PSIB-PSOE també ha posat de manifest que “en una situació com aquesta s’esperaria d’una oposició responsable que fes costat al Govern i que donàs un missatge d’ànims a la societat”. En canvi, el principal partit de l’oposició “s’ha dedicat a posar pals a les rodes”, ha denunciat Bonet.

Enfront d’aquesta “penosa oposició”, Bonet ha elogiat la tasca del Govern de les Illes, especialment de la presidenta Francina Armengol, de qui ha dit que “lidera amb sentit de país allò que demana la societat”.

“El Govern interpreta molt millor el que demana la societat que no pas l’oposició, que només mira pel curt termini i el rèdit electoral, quan hauria de ser capaç de veure que la societat vol que prioritzem la salut i que treballem junts per a la reactivació econòmica”.

“Plenament orgullosos” dels joves de les Illes Balears

El portaveu socialista també ha destacat la manera com els joves de les Illes Balears “han tornat a donar exemple de responsabilitat a tot l’Estat espanyol”, com evidencia el fet que en un sol dia s’hagin demanat més de 41.000 vacunes per a la franja d’edat dels 16 als 29 anys.

Així, Bonet ha volgut ressaltar “l’exemple magnífic d’aquests joves, dels que estam plenament orgullosos”.

Comments are closed