Armengol realça que el Partit Socialista “és l’instrument més útil de la societat per afrontar els majors reptes en els pitjors moments”

Una delegació del PSIB-PSOE, encapçalada per la Secretària General i presidenta del Govern, Francina Armengol, ha participat en el primer Comitè Federal del PSOE presencial des de l’esclat de la pandèmia

La Secretària General del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha defensat en el Comitè Federal del PSOE -el primer presencial des que va esclatar la pandèmia- que “aquesta crisi ha demostrat a la gent la manera com governa el Partit Socialista, que és defensant les persones, especialment les més vulnerables”.

“El Partit Socialista és l’instrument més útil de la societat per afrontar els majors reptes en els pitjors moments”, ha reiterat la secretària general, emfasitzant que “és marca socialista haver reforçat els serveis públics”.

La socialista també ha donat “les gràcies infinites, des del president Pedro Sánchez fins a l’últim militant socialista” per haver demostrat “la gran fortalesa del Partit Socialista”. “És un orgull, avui més que mai, sentir-nos socialistes”.

En aquest sentit, Armengol ha volgut posat en valor la manera de governar, no només al Govern d’Espanya, sinó a totes les institucions, amb l’objectiu de donar una resposta a aquesta crisi radicalment diferent de la que es va donar a l’anterior, centrada aquesta vegada en “la protecció dels treballadors, les famílies, els joves i tot el sistema productiu”.

Pel que fa als reptes de futur, Armengol ha posat èmfasi en el fet que el Partit Socialista “és l’únic que té un projecte de futur per a Espanya, amb valentia, compromís, esperança i il·lusió; la dreta no és alternativa” i ha destacat les dades presentades ahir per l’executiu autonòmic que evidencien que les Illes Balears impulsen la recuperació a tot l’Estat. “Estam en un moment d’il·lusió i esperança, creant ocupació com mai i mirant al futur”, ha dit Armengol.

A més a més, la socialista ha tengut paraules d’agraïment per als joves de les Illes Balears i la responsabilitat que estan demostrant amb la vacunació, ja que més de 41.000 joves de 16 a 29 anys ja han sol·licitat cita per a posar-se la primera dosi.

Finalment, respecte dels indults, Armengol ha mostrat el seu suport al Govern d’Espanya per la decisió presa, reivindicant que “els conflictes polítics es resolen des de la política”.

S’obre el període congressual al Partit Socialista

Han acompanyat Armengol en aquest Comitè Federal la secretària d’Organització del PSIB-PSOE, Silvana González; la secretària de Política Autonòmica, Maria José Camps; i el diputat al Congrés i coordinador de la Ponència Marc del 14è Congrés del PSIB-PSOE, Pere Joan Pons.

Precisament, Pons ha destacat que “avui és un dia important per als socialistes, perquè tornam a la presencialitat després de molts de mesos de no poder-ho fer”, destacant que “ens trobam en un moment de clara recuperació i amb els períodes congressuals, federals i autonòmics, a la vista”.

Respecte de la situació actual, el diputat ha reivindicat, en línia amb l’expressat per Armengol en la seva intervenció, “les xifres molt bones de les Illes Balears en combinació amb un procés de vacunació que accelera”, amb els joves inscrivint-se ràpidament per rebre les seves dosis.

“Estam molt contents perquè la temporada turística està en marxa, amb el turisme britànic que ja comença a arribar a les Illes Balears”, ha conclòs Pons.

Comments are closed