Armengol: “Aquests set anys hem demostrat que fins i tot la pitjor de les crisis es pot afrontar d’una altra manera, escoltant tothom i al costat de la gent”

La Secretària General del PSIB-PSOE ha enviat una carta a la militància del partit amb motiu del setè aniversari de governs progressistes a les Illes Balears

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha dirigit una carta a la militància socialista de les Illes Balears amb motiu del tercer aniversari de la contundent victòria electoral del 26 de maig del 2019 i del setè aniversari de la seva primera investidura com a cap de l’executiu autonòmic.

A la carta, Armengol repassa algunes de les fites més importants que s’han aconseguit pels governs progressistes que encapçala des del 2015, i ha fet especial menció a la tasca desenvolupada pel Partit Socialista a les institucions tots aquests anys.

En concret, Armengol destaca com la manera com s’ha gestionat la crisi més dura de la història recent que ha tocat viure a la nostra Comunitat Autònoma, com ha estat la de la COVID-19, i ha elogiat que les polítiques d’esquerres “han demostrat que fins i tot la pitjor de les crisis es pot afrontar d’una altra manera, escoltant tothom, al costat de la gent i actuant pel benestar de tots i totes gràcies a la nostra vocació de servei i dedicació absoluta a aquesta societat”.

És per això que, tot i que les circumstàncies de la pandèmia han estat molt dures, Armengol vol deixar clar a la militància que la seva “força i tenacitat han estat fonamentals per mantenir aquesta societat cohesionada i compromesa” i els ha agraït els esforços per “convertir-nos en un dels territoris europeus que més vides han salvat”.

La socialista també agraeeix a tothom “el compromís, la il·lusió, l’esforç i les idees de justícia social i equitat” que varen fer possible que el 2015 el PSIB-PSOE recuperàs el Govern i les principals institucions de les illes.

La Secretària General, en la seva missiva, recorda també l’oportunitat que té ara el Partit Socialista per donar continuïtat a aquest projecte de progrés en els pròxims anys. “Per primera vegada, estam davant l’oportunitat de donar continuïtat al nostre projecte, perquè aquesta vegada ningú el reverteixi i els esforços realitzats de recuperar drets i reforçar-los no es vegin truncats”.

Relacionat amb això, la socialista es mostra optimista de cara al futur de les Illes Balears i defensa que “set anys després, i malgrat tots els reptes afrontats, miram al futur amb més il·lusió i esperança que mai. Amb més projectes en marxa que mai. Amb la certesa que la transformació que vàrem iniciar el 2015 està més a prop de completar-se”.

Armengol destaca, així mateix, que ara entram en una “fase decisiva on s’ha de renovar la confiança i la responsabilitat” que va donar la ciutadania al Partit Socialista de les Illes Balears. “Tenim els projectes de futur, les fites aconseguides, una economia sòlida que genera oportunitats i, sobretot, el talent i la capacitat de treball per continuar liderant aquestes illes”.

Per fer-ho possible, Armengol fa referència al fet que ha arribat “l’hora que expliquem el balanç i el projecte socialista a tots els ciutadans i ciutadanes, a cada barri, a cada racó, a cada poble, a cada ciutat” i que “es generin debats i fòrums de generació d’idees i solucions”.

Comments are closed