El PSIB-PSOE celebra que el Congrés faci “una passa més per abolir la prostitució i combatre totes les formes d’explotació sexual i el tràfic de dones”

El diputat del PSIB-PSOE, Pere Joan Pons, ha mostrat la seva satisfacció perquè s’iniciï la tramitació parlamentària de la llei que ha de conduir a l’abolició de la prostitució

El PSIB-PSOE ha mostrat la seva absoluta satisfacció per la presa en consideració, ahir al Congrés dels Diputats, de la Proposició de Llei socialista per abolir la prostitució.

El diputat del PSIB-PSOE, Pere Joan Pons, ha aplaudit, així, haver fet “una passa més en aquest llarg camí que és acabar amb el proxenetisme i que ha de conduir a combatre totes les formes d’explotació sexual i el tràfic de dones”.

“Avui feim una passa més per lluitar contra aquesta forma d’esclavitud del segle XXI que és la prostitució”, ha dit el diputat, recordant, això sí, que no es tracta de la passa definitiva i que ara s’ha de seguir “amb la tramitació parlamentària i fent feina amb tots els temes que tenen a veure amb el tràfic de persones”.

“Estan contents i satisfets perquè comenci a caminar la llei que permetrà endurir, amb la reforma del Codi Penal, totes les formes de proxenetisme i el seu exercici amb el que es denominen les terceries locatives”, en referència al lloguer d’espais on es permet l’explotació sexual de les dones.

Cal recordar que l’abolició de la prostitució és una aposta ferma del Partit Socialista i un compromís electoral adquirit amb la ciutadania.

Comments are closed