El PSIB-PSOE defensa unes Illes Balears “diverses, plurals i acollidores que, davant l’adversitat, es mostren més solidàries, resilients i unides que mai”

Sílvia Cano ha realçat “la solidaritat de la ciutadania, la unitat de les institucions per ajudar els sectors més afectats i la fortalesa de tots els professionals que s’han deixat la pell per continuar endavant”

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Sílvia Cano, ha destacat en l’acte institucional al Parlament amb motiu del Dia de les Illes Balears, el tarannà divers, plural i acollidor de la nostra Comunitat Autònoma, fent especial èmfasi en els valors de la solidaritat, la resiliència i la unitat, sobretot enfront de l’adversitat, que representen les nostres illes.

“Tot això és el que hem demostrat com a societat en aquest any marcat per la pandèmia”, ha exposat Cano, remarcant “la solidaritat de la ciutadania complint les normes per salvar vides i evitar contagis; la unitat de les institucions per ajudar els sectors més afectats i la fortalesa de tots els professionals que s’han deixat la pell des de tots els àmbits per continuar endavant, tot i els pitjors moments de la pandèmia”.

El compromís dels socialistes, ha incidit Cano, és seguir reforçant els valors i característiques que ens enforteixin com a societat per acabar amb el virus, avançar amb el procés de vacunació i afavorir la recuperació de les nostres illes. “Estam en la recta final i no podem defallir”.

En aquest sentit, la socialista ha recordat que les Illes Balears seran la Comunitat Autònoma més afectada per les conseqüències econòmiques i ha remarcat que seran necessaris “tot el suport i tots els recursos”.

Respecte d’això, s’ha mostrat convençuda “que l’ajuda arribarà, com ja hem vist amb el Govern d’Espanya, que ha destinat més recursos que mai a les nostres illes, i amb la Unió Europea, que ha decidit donar una resposta solidària i social a la crisi a través dels fons europeus”.

Finalment, la socialista ha mostrat el seu desig perquè la unitat institucional i social es traslladi al Parlament “amb solucions conjuntes i propostes i idees en positiu” per superar aquesta situació, ja que “només des de la unitat podrem avançar cap a unes illes més justes, solidàries, innovadores, diversificades i amb una economia més sòlida”.

Comments are closed