El PSIB-PSOE defensarà al Debat de Política General les mesures per protegir la gent i per avançar cap a unes illes més sostenibles i igualitàries

Costa ha demanat als grups parlamentaris que afrontin aquest debat des del rigor i la responsabilitat

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha anunciat que els socialistes afrontaran el Debat de Política General, que es durà a terme els dies 4 i 5 d’octubre, des d’un doble punt de vista: “recordar les mesures per protegir la gent en aquests dos anys tan durs, però també per parlar del futur per continuar sent un motor econòmic del país també des del punt de vista sostenible i de la igualtat d’oportunitats”.

Costa ha anunciat en roda de premsa que la Junta de Portaveus parlamentaris ha acordat que els dies 4 i 5 d’octubre es durà a terme el Debat de Política General de 2022, després que el Govern així ho sol·licitàs dilluns passat.  La presidenta del Govern, Francina Armengol, farà la seva intervenció el dimarts 4, mentre que els dimecres 5 serà el torn dels portaveus dels grups.

Així, la socialista ha destacat que des del seu grup “defensarem el model que sempre hem defensat, tant amb paraules com amb fets”, que no és altre que “governar per a la majoria social d’aquesta terra”.

Costa també ha demanat a la resta de grups que afrontin aquest debat des del rigor i la responsabilitat. “Esperam que sigui un debat el més constructiu possible, des de les diferències ideològiques, però fructífer i amb propostes”, ha reclamat.

Comments are closed