Pilar Costa: “Demanam al PP que faci una oposició constructiva en comptes d’estar en la difamació permanent”

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha recordat que la diputada Núria Riera és, precisament, “qui menys pot parlar, perquè encara esperam que demani disculpes i torni els 3.000 euros que va cobrar en frau de llei l’agost de 2017”

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha demanat al PP que abandoni l’estratègia “de la difamació permanent” i que opti per “una oposició constructiva”. Costa ha fet aquestes declaracions en resposta a les acusacions fetes per la diputada del PP Núria Riera en relació amb un decret de funció pública. “El PP i, concretament, la senyora Riera segueixen la seva estratègia difamatòria per fer oposició”, ha destacat Costa.

En aquest sentit, la socialista ha recordat que no és la primera vegada que el principal partit de l’oposició recorre a la difamació i la mentida per fer la seva feina. “El PP ja va usar aquesta estratègia fa setmanes dient que la presidenta Armengol i el Govern havien fet un viatge amb despeses desmesurades a l’Argentina, cosa que ja s’ha demostrat que era totalment falsa”.

Com aleshores, Costa ha criticat que el PP torni a fer córrer “falsedats” dient que s’ha aprovat una normativa per beneficiar la consellera d’Hisenda, extrem que és “absolutament fals”, tal com ha demostrat el Govern aclarint que el Consell de Govern no va modificar aquesta normativa de funció pública que afecta els auditors i que el Butlletí Oficial de la comunitat autònoma va corregir després de la seva errada en la publicació.

Cobrament de 3.000 en frau de llei de la diputada Núria Riera el 2017

De fet, la portaveu ha recordat al PP i, específicament, a la diputada Núria Riera, que és “qui menys pot parlar”, ja que encara és hora que “demani disculpes i torni els diners que va cobrar en frau de llei el 2017 quan, essent diputada a l’oposició i funcionària de la comunitat autònoma, va demanar una excedència per poder cobrar una dieta completa de 3.000 euros a l’agost quan no hi ha activitat parlamentària”.

“Riera és la persona menys adequada per donar lliçons a ningú, però està comprovat que el seu estil és el de la difamació”, ha conclòs Costa.

Comments are closed